2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

Arkadaşlar her mesajımın altına yeni bir şey keşfetmiş gibi vayy kuşş... bilmem ne gibi şeyler yazmanızın manası yok. Ben buraya 2011yılında üye oldum. Fenerbahçeli oldugumu hiçbir zaman gizlemedim.

3 yıl önce kayıt olurken profilimde de tuttugum takımı Fenerbahçe yazdım. O günden bu yana hiç ceza da almadım. Çünkü sadece görüşlerimi yazıyorum. Polemik olsun diye igneliyici mesajlar atmıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmıyorum. Fenerbahçe için yazılan mesajlara da kızmıyorum çünkü burasının bir GS forumu oldugunu bilerek burdayım. Farklı görüşlerin oldugu bir yerde kafama göre düşüncelerimi yazıp cıkıyorum. Çogu zaman da sadece okuyup çıkıyorum. Saygılarımı sunarım.

Birader seviyeni dusurmedikce sorun yasamazsin.. Sen takil..

Herkezin bu foruma girme hakki var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tuttugun takim beni ilgilendirmez. Fikirlerini de paylasabilirsin seviyeli bir sekilde. Saygi görürsün. Ne yazik ki forumda seviye nedir bilmeyen bazi retarded arkadaslarimiz oldugu icin hep bu konuda sIkIntI yasayacaksin. Bence pek ciddiye alma. Seninle tartisacak 4-5 kisi de cikar.

Ama Fenerbahce'yi ele gecirmek gibi sacmaliktan bahsedersen ciddiye almam, saygim kalmaz ve digerlerine hak veririm. Bu ülke'de insanlari aptal yerine koyamazsiniz, yeter artik.

Teşekkur ederim. Fikirler farklı olabılır önemli olan saygı ve sevıye cercevesınde bunların dıle getırılmesı bence de.

bu kuş adam olmayan %99 luk fbli kesimden...fenevi ele geçirme operasyonu falan zırvalıyor..

Hocam zaten seviyesizlik yaparsa agzinin payini alir. Biz diger fenerliler veya besiktaslilar gibi seviyemizi dusurmeyelim. Herkeze kapimiz acik ki adam gibi yazarlarsa. Yoksa sana katiliyorum..

Neyse arkadaşlar konu dagılmasın.. mevzu 6+2

Madem tamamen sınırsız olmuyor bence bu uygulanmalı.

Tinercileri kim takar 10 yılda bir değil her yıl kafaya oynayan takımların dediği olur gitsin kumda oynasınlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar her mesajımın altına yeni bir şey keşfetmiş gibi vayy kuşş... bilmem ne gibi şeyler yazmanızın manası yok. Ben buraya 2011yılında üye oldum. Fenerbahçeli oldugumu hiçbir zaman gizlemedim.

3 yıl önce kayıt olurken profilimde de tuttugum takımı Fenerbahçe yazdım. O günden bu yana hiç ceza da almadım. Çünkü sadece görüşlerimi yazıyorum. Polemik olsun diye igneliyici mesajlar atmıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmıyorum. Fenerbahçe için yazılan mesajlara da kızmıyorum çünkü burasının bir GS forumu oldugunu bilerek burdayım. Farklı görüşlerin oldugu bir yerde kafama göre düşüncelerimi yazıp cıkıyorum. Çogu zaman da sadece okuyup çıkıyorum. Saygılarımı sunarım.

Vay be. Ciddiden şeymisin yani?! Şoktayım biraz vallahi.

:DD

Edit : pardon, başka zengin ile karıştırmışım seni.

Eger adamin fikirlerine katilmiyorsaniz siz de seviyeli sekilde cevap verin. Sirf Fenerbahce'li diye forumdan atmak neyin kafasi? Sonucta düsüncelerini tahrik etmeden düzgün sekilde anlatiyor.

Nedir bu düsmanlik? Yok mu sizin Fenerbahce'li arkadaslariniz? Vardir tabi ama sosyal medya'da herkes hooligan olmus, herkes sidik yarisina giriyor. Futbol'u cirkinlestiren budur iste.

Konuya gelirsek, hep aynisini yaziyoruz ondan kisa keselim.. Hem Besiktas'in hem Fenerbahce'nin vizyonuna tüküreyim.

Lokal zihniyetler ile yönetilen söz de iki büyük kulüp. Ve isin komik tarafi, sirf bizim önümüzü kesmek icin engel oluyorlar.

6-2 yide kişisel olarak asla kabul edemem ama 503 den daha iyi en azından.

Kötünün iyisi

Çoğunluğun değil de azınlıkların dediğinin kabul edildiği bir mevzu ve tabiki mevzunun mimarı tüpçü.

Ulan arkadaş, bu dangalağın yönettiği futbol için kafa yoruyoruz ya ona yanıyorum.

BERkay & eKİN & Berkin

Bu işte önce Fenerbahçe yabancı sayısını arttıralım demişti hem Ali şen hem Aziz Yıldırım Türk futbolu düşmanı ilan edilmişti.

Hiçbir kulüp destek olmyordu.

Gün oldu devran döndü..

Tamam kademeli olarak düşürülsün dendi. Bütün kulüpler anlaştı.

Sonra malum Fenerbahçeyi ele geçirme operasyonu yaşandı ve bu kez yabancı sayısı yine arttsın denmeye başlandı.

Burda yan çizen 5+0+3'ü savunan BJK degıl savunmayan dıger kulüplerdir.

Fenerbahçe önce 5+0+3'ü savunuyordu ama sürekli oyun bozan gibi görunmektense siz karar alabılırsenız alın ben de uyacagım dedi..

O zaman soru şu. : Yabancı sayısı arttırılması hani vatan hainliğiydi?

Not: Kişisel görüşüm yabancı sınırlıması hiç olmamalıdır. Her zaman bunu savundum. sadece yabancı kriterleri getırılebılır. Örnegın ıngıleterede oldugu gibi son 2 yıl ıcınde mıllı takımlarında %60 oynama şartı veya yaş şartı gibi şeyler..

Bu ele gecirme konusuna biraz değinmek istiyorum.

MAA başkan adayı olduğunda, aha ele geçirenler denildi, ve kongrenizde aziz secildikden sonra showunu yaptı üyeler ile birlikde.

" Mustafa Atatürkün askerleyiz!" ve saire.

Sonra çıkan tapeler ile birlikde öğrendiki en gec bu Maa başbakanın adamıymış.

Ee en son bir basın açıklamasında sizin yöneticileriniz Hukumetin yanındayı üstüne basa basa dediğine göre...

Yani bu ele gecirme olayı hadi gercek diyelim.

1+1 eder 2 , soğuk su iç arkasına. Ele geçirildiniz ama çaktırma:DD

Ali koç ve meşur adalete yak bir fener ziyretlerini değinmiyorum bile.

Seneye ligde tek biz olacağımız için 8 yabancıyla şampiyon oluruz heralde

MIlli takim hersey iyi giderse 4 yilda bi kere heyecan verecek diye, takimlarin Avrupa hedefini yok ediyorlar.

Yani Türk´üm filan eyvallah da, ya yemisim milli takimi ya. Kimse kusura bakmasin.

Bu 5 yabanci kararini alirken takimlarin hepsinden onay aldilar mi da simdi hepsinden onay istiyorlar?

Allah belanizi versin. Besiktas´a gelince, ulan kücük enisteler, Gökhan Töre´yi alalim da görün seyinizin seyini.

Neyse fiyati bas al Baskan. Inat meselesi bu.

iste bukadar basit. besiktas kulübü türk futbolu falan düsünmiyor, adamlarin amaci anti olmak, galatasaray ve fener'i durdurmak. biz töre'yi alalim bak ne diyecekler birden.

söylentiler cikiyor yavas yavas:

Galatasaraylı Biri ‏@GsBiri1905 24 Min.

Dediğim oyuncu Gökhan Töre.Oyuncuyla çoktandır temastayız.Her şey olumlu artık TD durumuna bağlı olarak Rubin ile masaya oturulacak.

6 + 2 de yedekler kim olacak.Muhtemelen biri Hajrovic'te diğeri de heralde yabancı forvet olur.+-Muslera-Yabancı Stoper-Alex-Melo-Snejder-Bruma-+

Yabancı stoperi 11'e yazdım çünkü Mancini defansa çok önem veriyor.

Yahu bu işin oluru belli neden uzatıyorlar ki saçma sapan sistemlerle

yap AB kuralını bitsin gitsin

hee illa ki bir şeyler katmak istiyorsan yanlışım yoksa İngiltere örneği gibi yap

gelen adamların belirli sayıda milli takımda oynamış olması muhabbeti

Neyse arkadaşlar konu dagılmasın.. mevzu 6+2

Madem tamamen sınırsız olmuyor bence bu uygulanmalı.

Aklı başında birisi şike yapan bir takımı tutmaz. Türlü türlü bahanelerin arkasına sığınmaz. Neymiş sikecileri ele geçirme operasyonuymuş. Tipinizde hayır yok mantiğınızda hayır olsun.

Basbayağı şike yaptınız azizenin g.t kıllarını yalamaya devam. Türkiye'yi dünyaya rezil ettiniz pislik herifler ancak kendi camianıza mensup kişiler inanır şike yapmadığınıza çoluk çocuk inanmaz. Yerin dibine girdiniz yok hala paralel devletten filan bahsediyorsunuz. Bu zamana kadar küme düşmediyseniz bunlar şikeci başbakanınız sayesindedir. Sürekli gündem değiştirerek şike yaptığınızı unutturmaya çalıştığınızı mı zannediyorsunuz?

Şike süreci ilk patlak verdiğinde daha kesin birşey yok polis fezlekesine göre değerlendirme yapmak yanlış olur yargı sürecini bekleyelim dediniz bir kısım bunu kabul etti. Aradan zaman geçti Yargıtay şike yaptığınızı tescil etti, UEFA etti, CAS etti hala overlockçu sahtekar asker kaçağı her sıkıştığında Atatürk'ün arkasına saklanan g.tünde bez ile dolaşan boşkanınızın yalanların inanıyorsunuz. Tescili ezikler.

Şampiyonluk tişörtü ile ne kadar beyin yoksunu olduğunuzu da bir kez daha anlatmış oldunuz. Neymiş Nisanlar bizim Mayıslar sizin olsun. Bu demek oluyorki Türkiye ligi şampiyonluğu>Avrupa'da şampiyonluk. Geri zekalılar. Bir de bizim foruma üye olmuş Allahın işsizi angut forumunda yer mi kalmadı.

Yazdım burada yine yazıyorum.

Alacaksın bastırıp parayı Gökhan Töre, Caner Erkin ve Hakan Çalhanoğlu'nu bak bakalım ne oluyor rakipler.

Çok bonservis de ödemezsin bunlara.

Gökhan Töre- 6 Milyon Euro+ Senelik: 2.5 Milyon Euro

Caner Erkin-bonservissiz Senelik 3 Milyon Euro

Hakan Çalhanoğlu-9 Milyon Euro

Hepsi de karakter olarak sorunlu ama yapacak bir şey yok.

Ceza mı istiyorlar, vereceksin cezalarını acımadan.

Gökhan toreyi alalım şu malların elinden.

Geri
Üst Alt