2014/2015 TBL Maç Takip Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En eksiksiz takım biziz beyler.

Bu sene TBF de durduramayacak inşallah bizi.

Aurroyo bırakırsa seneye boby dixini almak gerekir aslında.

Fenerbahce yine savunmada uzunluk ve mobiliteye göre plan hazırlamıs ama o harcanan onca paraya rağmen gerçek bir PG ve cember savunucusu alınmaması onları bir adım öteye götürmemiş. Sadece gecen sene Bogdanovic'ten bir türlü alamadıkları istikrarlı skorer katkısını Bogdan ve Goudelock'tan alabilecek olmaları onlar adına güzel gelişme. Yinede bireysel olarak cok iyi ve eksikleri az gözüksede sorunlu bir kadro Fener kadrosu. Malum PG transferi olmadığı sürece gecen seneden cok daha fazlasını yapabileceklerini sanmıyorum.

Riskli uzunlar yerine kaliteli hazır bir oyuncu bizi önplana çıkartabilirdi

Fenerbahce yine savunmada uzunluk ve mobiliteye göre plan hazırlamıs ama o harcanan onca paraya rağmen gerçek bir PG ve cember savunucusu alınmaması onları bir adım öteye götürmemiş. Sadece gecen sene Bogdanovic'ten bir türlü alamadıkları istikrarlı skorer katkısını Bogdan ve Goudelock'tan alabilecek olmaları onlar adına güzel gelişme. Yinede bireysel olarak cok iyi ve eksikleri az gözüksede sorunlu bir kadro Fener kadrosu. Malum PG transferi olmadığı sürece gecen seneden cok daha fazlasını yapabileceklerini sanmıyorum.

şu fb kadrosuna arroyo yu koy net şekilde eurolig favorisi olur...

Besiktas 9 sayı öne gectikten sonra 4 kısada neden bu kadar ısrar etti anlamadım. Oktay Mahmuti'nin molasından sonra geri dönüşte Dacka her pozisyonda 2 kez hücum etti. Kandemir aldığı macı resmen hediye etti Dacka'ya.

şu fb kadrosuna arroyo yu koy net şekilde eurolig favorisi olur...

+Furkan diyecem ama belki onuda köreltirlerdi orda. Yinede Fener'in en büyük iki eksiğini kapatacak unsur bizde :)

Son düzenleme:
Royal Halı Gaziantep-Anadolu Efes maçını izliyorum Krstic yok sahada.Efes son derece sıradan bir takım görüntüsü veriyor şu an.Lasme dışında gözüme çarpan bi Cedi Osman var.

Efes'te Jenning, Perperoglou ve Lasme çok iyi ama 1 numarada sıkıntıları var. bu arada yabancı kuralı esnetildiğinden beri bütün maçlar acayip zevkli

Royal Halı Gaziantep Efes'i 65-63 yendi. Yabancı kuralı değiştiği için ligde herkes herkesi yeniyo artık, iyi de oldu lige zevk gelir.

Digitürk playden maclari izledigim halde, bu maclarin ücretili yayinlanmasini sakincali buluyorum. Millete nasil bu sporu sevdirtecekler, Milyonlarca insanlari izlemekten mahrum ederek mi ?

Acikcasi Efes maclarini zevk ile izliyorum, gerci iyi oynamadilar ama müthis potansiyeli olan genc evlatlarimiz var. Cedi fena degildi bugün, Furkan oyunun icine giremedi. Ivkovicin bunlara iyi süre vermesi, nasil Adam gibi Adam oldugunu gösteriyor. 19 yasindaki Cedi 2-4 pozisyonuna kadar her türlü rol alabildi ve toplam 26 dakika aldi. 17 yasindaki Furkan oyunun icine giremedigi halde, yinede 19 dakika gibi iyi bir süre alip ilk 5 basladi maca...

Süre alamayan, ama cok yetenekli birde Okben ve Emircan bulunuyor... Bu gecn cocuklari oynatip, basarili olmasini cok isterim Efes´in. Adamlar bu cizigisinden eger dönmez ise, helal olsun derim.

Egemen Güven 5 dakikada 8 kere serbest atis cizgisine gitmeyi nasil becermis ? 6 Puan 2 rebound 6 dakikada iyi gözüküyor... Fenerbahce macinda olmamasindan yakinmistim. Oda 18 yasinda bir cocuk daha, umarim maci daha da iyi yerlerde bitirir.

Hahahahaha şaka gibi ya :) Tamam kural hatası olabilir de yani Efes gibi bir kulübün böyle işler yapmaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt