- 13 Şubat 2009
- 26.771
- 24.027
- 3.048
Hep beraber izlesek hep beraber yorumlasak... ;(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Karşıyaka geçen seneye göre geriye gitmiş. Palacios-Batista değişikliği net olarak kayıp. Palacios'a vereceksin de orta mesafe atacak. Onu da %50'yle falan atıyor zaten öyle aman aman bi yüzdesi de yok. Sertlikten kaçan bir adam. Strawberry-Ceyhun Altay, Can Altıntığ'ın verdiği katkının yarısını bile vermiyor. Ceyhun'un zaten bu takımda ne işi var bilmiyorum, bildiğin 2. lig ayarında herif.
bjk maçı ne oldu beyler.
Bence aksine Can-Ceyhun değişikliği dısında ileriye gittiler ama bu sezon cok erken form tuttukları için olsa gerek 1 aydır firardalar. Oktay Mahmuti zamanında bizim de aynı sorunlarımız olurdu. Sezona iyi baslayan Strawberry ve Gabriel'ı biraz devreye sokabilirlerse ritim bulacaklardır. Bizim gecen sezon Arroyo'ya yaptığımız gibi aşırı bağlandılar Bobby Dixon'a.
Strawberry'i bir türlü tutamadım nedense. Şutu olmadığı gibi penetrelerinde de bir kıvraklık yok. Sokak basketbolundaki yetenekten yoksun, kilolu bir cocuk gibi asırı bodoslama gidiyor cembereKeske Antep'te ki Corry Higgins'i alsalarmıs.
Bu arada Josh Carter, 11/14 üçlük ile 40 sayı.
Saolasin Sercan cevap için.bjk kazandı