2014/2015 TBL Maç Takip Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep beraber izlesek hep beraber yorumlasak... ;(

Nolan Smith'i alana kadar dibimizdeki Dixon'u getirseymişiz. Seneye Arroyo bırakırsa ciddi olarak düşünülmeli.

eski oyuncularımızdan josh shipp bamberg'e gitmiş,bu arada dee brown'da romen takımında eurocupta falan yadırıyo-hızından mızından bişey kaybetmemiş,Reisi El'de formamız altında izlemeyi çok isterdim,belki olur ileride.

Son düzenleme:
fner karşıyaka deplasmanında kazandı Euroleague bu sene gene erken havlu atabilirler bence kadro kalitesi açısından bizden fazlaları yok.
Adam gibi bir uzun aldık mı şampiyonluk neden olmasın.

Ahhh ahhh jawai gitsin ndong gibi bir uzun gelsim sampiyonluk sarkilarini şimdiden soylerim

Beşikştaş Karşıyaka maçı müthiş, son saniyede 75-72 iken Beşiktaş orta alanın gerisinden sayı buldu 75-75 uzadı maç :D

Bjk-Karşıyaka maçı inanılmaz bir şekilde uzadı :D

Bu Lofton da duruyo duruyo son saniyelerde coşuyo.Orta sahanın gerisinden inanılmaz bi şut soktu son saniyede.Geçen sezon playoff ilk maçında da bize karşı muazzam son periyot oynamıştı.Karşıyaka da serbest atışlarla kaybediyo hep Efes maçını da serbest atışlar yüzünden kaybetmişlerdi bunu da kaybederlerse Gabriel'in kaçırdığı atışla kaybedecekler.

Karşıyaka iyi takım ancak maçların sonlarında çok basitçe hatalar yaparak kaybediyolar.Serbest atış yüzünden Efes'e kaybetmişlerdi bu maçta da 5 saniye kala 2 sayıyla öndeyken 2 serbest atıştan 1'ini kaçırarak Lofton'un mucizevi üçlüğüyle maçın uzamasına engel olamadılar.

Bence Karşıyaka geçen seneye göre geriye gitmiş. Palacios-Batista değişikliği net olarak kayıp. Palacios'a vereceksin de orta mesafe atacak. Onu da %50'yle falan atıyor zaten öyle aman aman bi yüzdesi de yok. Sertlikten kaçan bir adam. Strawberry-Ceyhun Altay, Can Altıntığ'ın verdiği katkının yarısını bile vermiyor. Ceyhun'un zaten bu takımda ne işi var bilmiyorum, bildiğin 2. lig ayarında herif.

Bence Karşıyaka geçen seneye göre geriye gitmiş. Palacios-Batista değişikliği net olarak kayıp. Palacios'a vereceksin de orta mesafe atacak. Onu da %50'yle falan atıyor zaten öyle aman aman bi yüzdesi de yok. Sertlikten kaçan bir adam. Strawberry-Ceyhun Altay, Can Altıntığ'ın verdiği katkının yarısını bile vermiyor. Ceyhun'un zaten bu takımda ne işi var bilmiyorum, bildiğin 2. lig ayarında herif.

Bence aksine Can-Ceyhun değişikliği dısında ileriye gittiler ama bu sezon cok erken form tuttukları için olsa gerek 1 aydır firardalar. Oktay Mahmuti zamanında bizim de aynı sorunlarımız olurdu. Sezona iyi baslayan Strawberry ve Gabriel'ı biraz devreye sokabilirlerse ritim bulacaklardır. Bizim gecen sezon Arroyo'ya yaptığımız gibi aşırı bağlandılar Bobby Dixon'a.

Bence aksine Can-Ceyhun değişikliği dısında ileriye gittiler ama bu sezon cok erken form tuttukları için olsa gerek 1 aydır firardalar. Oktay Mahmuti zamanında bizim de aynı sorunlarımız olurdu. Sezona iyi baslayan Strawberry ve Gabriel'ı biraz devreye sokabilirlerse ritim bulacaklardır. Bizim gecen sezon Arroyo'ya yaptığımız gibi aşırı bağlandılar Bobby Dixon'a.

Batista'nın orta mesafe şutu hariç hemen hemen bütün özellikleri daha iyi Palacios'tan en başta önemli bi caydırıcı, iyi bir ribaundçu. Sırtı dönük oyunu vardır vs vs... Ksk'nin bütün eurocup, Türkiye kupası maçlarını ve bazı lig maçlarını izledim. Gabriel zaten yeterince devrede son zamanlarda bu seneki en önemli kazançları Gabriel. Ama Strawberry bazen inanılmaz saçmalıyor. Zaten çok istikrarlı bir şutu yok, iyi bir delici ama giriyor turnike kaçırıyor ya da 3 kişinin arasına dalıyor top kaybı. Dengesiz adam, güvenemiyorsun Nolan Smith gibi. Barış da kötüydü son zamanlarda biraz daha iyi. Klasik yazın turnuva oynayan oyuncu başlangıcı yaptı. Ama toparlayacaktır.

Erken form tutma olayına katılıyorum, yakında tekrar toparlarlar her koşulda ligi ilk 6'da bitirirler yine ama geçen seneye göre kötüler.

Son düzenleme:
Strawberry'i bir türlü tutamadım nedense. Şutu olmadığı gibi penetrelerinde de bir kıvraklık yok. Sokak basketbolundaki yetenekten yoksun, kilolu bir cocuk gibi asırı bodoslama gidiyor cembere :) Keske Antep'te ki Corry Higgins'i alsalarmıs.

Bu arada Josh Carter, 11/14 üçlük ile 40 sayı.

Strawberry'i bir türlü tutamadım nedense. Şutu olmadığı gibi penetrelerinde de bir kıvraklık yok. Sokak basketbolundaki yetenekten yoksun, kilolu bir cocuk gibi asırı bodoslama gidiyor cembere :) Keske Antep'te ki Corry Higgins'i alsalarmıs.

Bu arada Josh Carter, 11/14 üçlük ile 40 sayı.

Josh Carter Euroligte öle Unıon Olımpia falanda değil üst düzey bi takımda oynayabilecek bi oyuncu.

Trabzon, Pashutin'i getirmiş. Tabi iş dönüp dolaşıp bütçeye kalıyor ama Avrupa'nın en iyi coachlarından biri, kağıt üstünde güzel hamle.

E.Pashutin şaşırtıcı bir sekilde Trabzon ile anlastı. Avrupa'nın Top 10 koçundan biridir ve ilk yurt dısı deneyimi olacak. Kendisi takımlarına uygulattığı sertlik ve ilginc hücum stratejileriyle bilinir(ikili oyunları orta sahanın 1-2 adım ötesinde oynatmak gibi). Kariyerinde 2 eurocup şampiyonluğu ve euroleague final four u var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt