2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Cska 7dkda 2 sayı attı. Hadi canım sen de.

hem baskete hem futbolda bi takim bu kadar balli olmaz arkadas

Maçın senaryosu maçtan önce yazılmış.

Bunlar bizden Marcoyu 1 milyon euro verip aldi dogru dürüst oynatmiyorlar bile.
maç Ntvsporda mi?

ligtv3ten izliyorm da bu barbaros çıdal nasıl kolpa ya, her maç hakemden konuşup "hiç sevmem hakemden konuşmayı da" falan diyor

ligtv3ten izliyorm da bu barbaros çıdal nasıl kolpa ya, her maç hakemden konuşup "hiç sevmem hakemden konuşmayı da" falan diyor

benim izledim ntv spor var orda biri var hafif sisman biri fener maclarinda aliyor devamli bu kadar taraf tuttunu belli etmez bi adam hele efes ile oyunadi mac fenerin sanki yunan takimyla oyunuyormus gibi yorumluyordu adam gozu kor olmus

Hakemleri mamalamışlar herhalde ne zaman baksam fener lehine uyduruk düdükler.

Bu ruslari spordan men etmek lazım. Sikeci serefsizler. Nizhny, cska alayı sikeci.

Şüphe uyandıran 1 galibiyet.

Ama şikeylede olsa deplasmanda CSKA'yı yenmek başarıdır.

Spor olarak ele alırsak bu zafer > Beşiktaş'ın dünkü zaferi.

Galip gelmelerinden ziyade Cska karşısında ikili averajı da almaları kötü oldu.Kalan 6 maçın 4'ünü içeride oynayacak olmaları kendileri için büyük avantaj.
Benim tahminim Oly deplasmanında yenilirler ama diğer maçları kazanırlar ve 2.olurlar.

Anadolu Efes ise bu yenilgiyi çok arayabilir.4.lük için yarıştıkları Laboral'e hem de kendi evlerinde mağlup olmaları akla ziyan bi olay.
Grupta ilk 3'ün yeri kesinleşti.Oly-FB Ulker-CSKA.Dördüncü Anadolu Efes-Laboral ikilisinden biri olacak.
İlk 3'ün ise sıralamadaki yerlerini kendi aralarında oynayacakları maçlar belirleyecek.

Geri
Üst Alt