- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
FB 2. olursa F4'e kalır da 3. olursa kalamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb Ülker 3 olursa karşı gruptan Maccabi'nin gelmesini isterim.Barça ve Pana'yı eleme ihtimalleri çok daha fazla.
Valla net elenir demek büyük söz bence.Barcelona bu sene gerçekten çok kötü savunma yapıyor.Onlarla oynadığımız son maçı gözünüzün önüne getirin neredeyse maçı kafa kafaya getirdik Carlos olsa idi çok şey değişebilirdi.Bunun yanısıra Top 16'da deplasmanda oynadıkları bütün maçları kaybettiler.Alba'ya bile yenildiler.Kendi sahalarında aldıkları galibiyetlerle ayakta kalıyorlar.Bu sezon kendi sahalarındaki tek mağlubiyetlerini de F.Ülker karşısında aldılar.Olası Top 8 eşleşmelerinde şöyle bir tahminde bulunuyorum ;Barçayi eleyemez. Barça ona bu maçlarda evinde yenilmez. Barça gelsin net elenir.
Valla net elenir demek büyük söz bence.Barcelona bu sene gerçekten çok kötü savunma yapıyor.Onlarla oynadığımız son maçı gözünüzün önüne getirin neredeyse maçı kafa kafaya getirdik Carlos olsa idi çok şey değişebilirdi.Bunun yanısıra Top 16'da deplasmanda oynadıkları bütün maçları kaybettiler.Alba'ya bile yenildiler.Kendi sahalarında aldıkları galibiyetlerle ayakta kalıyorlar.Bu sezon kendi sahalarındaki tek mağlubiyetlerini de F.Ülker karşısında aldılar.Olası Top 8 eşleşmelerinde şöyle bir tahminde bulunuyorum ;
F.Ülker 2-3 Maccabi
F.Ülker 3-2 Barcelona
F.Ülker 3-2 Panathinaikos
Tabi bunlar 3.olmaları durumundaki tahminler.4.olmaları artık çok zor ama olur da 4.olurlarsa Real karşısında en fazla 1 Galibiyet alırlar.2.oldukları bir tabloyu görmek bile istemiyorum.Maccabi dahil hepsini elerler bence.
Kızılyıldız Pana'yı salladı ama yıkamadı. Maçın sonlarını çok kötü oynadılar. Pana bence bu kadrosuna rağmen pek de iyi değil. Evimizde 10 sayı farkla yendiğimiz ve kader maçlarını kaybetmediğimiz takdirde 4.'lük için hala büyük şansımız var. (Polyanna olarak değil realist olarak)
Huur Çocuğu Maccabi taraftarları GalatasaCry diye pankart açmış. Bunlara deplasmanda koyalım varsın grupta sonuncu olalım.
![]()
Bu neyin lanetidir anlamadım? Fenerbahce, Beşiktaş, Karşıyaka, Banvit, Uşak, Edirne, Kızılyıldız, Maccabi, TBF, Euroleague vs. herkesle aramız kötü.
Lanet değil Ergin Ataman gibi bir hocamız var çekemiyorlar