2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Bu grupta 3,4 olmak çok önemli.4. kafadan gidecek zaten ama 3. olan takım, Barcelona, Pana, Maccabi'den biriyle eşleşecek, yüksek ihtimal Maccabi olur bu takım.

FBÜ, Maccabi eşleşmesinden F4 yapabilir, şansları hiç de az değil yani.

Fb Ülker 3 olursa karşı gruptan Maccabi'nin gelmesini isterim.Barça ve Pana'yı eleme ihtimalleri çok daha fazla.

Kızılyıldız Pana'yı salladı ama yıkamadı. Maçın sonlarını çok kötü oynadılar. Pana bence bu kadrosuna rağmen pek de iyi değil. Evimizde 10 sayı farkla yendiğimiz ve kader maçlarını kaybetmediğimiz takdirde 4.'lük için hala büyük şansımız var. (Polyanna olarak değil realist olarak)

Barçayi eleyemez. Barça ona bu maçlarda evinde yenilmez. Barça gelsin net elenir.
Valla net elenir demek büyük söz bence.Barcelona bu sene gerçekten çok kötü savunma yapıyor.Onlarla oynadığımız son maçı gözünüzün önüne getirin neredeyse maçı kafa kafaya getirdik Carlos olsa idi çok şey değişebilirdi.Bunun yanısıra Top 16'da deplasmanda oynadıkları bütün maçları kaybettiler.Alba'ya bile yenildiler.Kendi sahalarında aldıkları galibiyetlerle ayakta kalıyorlar.Bu sezon kendi sahalarındaki tek mağlubiyetlerini de F.Ülker karşısında aldılar.Olası Top 8 eşleşmelerinde şöyle bir tahminde bulunuyorum ;

F.Ülker 2-3 Maccabi
F.Ülker 3-2 Barcelona
F.Ülker 3-2 Panathinaikos

Tabi bunlar 3.olmaları durumundaki tahminler.4.olmaları artık çok zor ama olur da 4.olurlarsa Real karşısında en fazla 1 Galibiyet alırlar.2.oldukları bir tabloyu görmek bile istemiyorum.Maccabi dahil hepsini elerler bence.

Valla net elenir demek büyük söz bence.Barcelona bu sene gerçekten çok kötü savunma yapıyor.Onlarla oynadığımız son maçı gözünüzün önüne getirin neredeyse maçı kafa kafaya getirdik Carlos olsa idi çok şey değişebilirdi.Bunun yanısıra Top 16'da deplasmanda oynadıkları bütün maçları kaybettiler.Alba'ya bile yenildiler.Kendi sahalarında aldıkları galibiyetlerle ayakta kalıyorlar.Bu sezon kendi sahalarındaki tek mağlubiyetlerini de F.Ülker karşısında aldılar.Olası Top 8 eşleşmelerinde şöyle bir tahminde bulunuyorum ;

F.Ülker 2-3 Maccabi
F.Ülker 3-2 Barcelona
F.Ülker 3-2 Panathinaikos

Tabi bunlar 3.olmaları durumundaki tahminler.4.olmaları artık çok zor ama olur da 4.olurlarsa Real karşısında en fazla 1 Galibiyet alırlar.2.oldukları bir tabloyu görmek bile istemiyorum.Maccabi dahil hepsini elerler bence.

2-3 oyuncusu sakatti o maçlarda. Özellikle Navarro yoktu. Bu maçlarda daha sert olurlar. Bana göre Maccabiyi elemeleri daha olasi. Onlar albaya evinde yenildiler ona bakarsan. Barcelona 2. olur diye düşünüyorum zaten. İlerleyen zamanlarda görürüz.

Kızılyıldız Pana'yı salladı ama yıkamadı. Maçın sonlarını çok kötü oynadılar. Pana bence bu kadrosuna rağmen pek de iyi değil. Evimizde 10 sayı farkla yendiğimiz ve kader maçlarını kaybetmediğimiz takdirde 4.'lük için hala büyük şansımız var. (Polyanna olarak değil realist olarak)

bir krize bakar bu söylediklerin.ya takımda kavga çıkar ya maaşlar ödenmez ya aynı anda ishal olur oyuncular.biz de dar rotasyonla çıkıp, salladık ama yıkamadık edebiyatı yaparız.bu seneye kayıp gözüyle bakıyorum hem el'de hem ligde.hele ki fbü ve efes bu durumdayken.

Huur Çocuğu Maccabi taraftarları GalatasaCry diye pankart açmış. Bunlara deplasmanda koyalım varsın grupta sonuncu olalım.

B9qq8RiIAAAazW-.jpg

https://pbs.twimg.com/media/B9zoi9TCMAABTe0.jpg
Bizimkilerden kontra :D

Bugün Ahmet Cömert'te güzel tribün var. Ama daha fazlasını beklerdim.

Bu neyin lanetidir anlamadım? Fenerbahce, Beşiktaş, Karşıyaka, Banvit, Uşak, Edirne, Kızılyıldız, Maccabi, TBF, Euroleague vs. herkesle aramız kötü.

Teo dingili benchte mi ilk 5te goremedim.

Enteresen işler. Bu Ruslarin işi gücü şike.

Geri
Üst Alt