2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Efes 18 sayıdan maçı vermek için çok uğraştı bu kez başarılı olamadı.

Laboral Oly'i yenerse Efes çıkamaz.Salaklar Unicaja'ya yenilerek ateşe attılar kendilerini.
Ülker önündeki iki ispanyolla oynayacağı maçları kazanır.Son maç efese maçı verebilir.Ne de olsa şikeci bunlar.

Alay ederek ülkeden gonderdigimiz lafayette, draper denen kamili maymun ederken spanoulissiz Oly Efese gecirmekle meşgul. Beter olun sikeci pislikler.

milano farkı 20 yaparsa haftaya efesi 3 sayıyla yenip 4. olabilirler, enteresan :D şuan 14

edit: 14 ile bitti ama 3lü averaja kalırsa efesi farklı yenip de çıkabilirler tabi

Son düzenleme:
Efes yense ciddi anlamda 3.lük şansı oluyordu. Son çeyrekte 33 sayı yediler ellerindeki maçı verdiler. Herşey yolunda giderken, uyuzca bir atmosfer varken Krstic'in yaptığı gereksiz sportmenlik dışı faul taraftarı da gaza getirdi, rakibi de uyandırdı.

Efes yense ciddi anlamda 3.lük şansı oluyordu. Son çeyrekte 33 sayı yediler ellerindeki maçı verdiler. Herşey yolunda giderken, uyuzca bir atmosfer varken Krstic'in yaptığı gereksiz sportmenlik dışı faul taraftarı da gaza getirdi, rakibi de uyandırdı.

Puan durumuna baktın mı bilmiyorum ama Efes'in 3.lük değil 4. olmasının bile zor olduğunu görüyorum ben.Haftaya F.Ülker Laboral'e yenilirse Efes 5.oluyor.

Puan durumuna baktın mı bilmiyorum ama Efes'in 3.lük değil 4. olmasının bile zor olduğunu görüyorum ben.Haftaya F.Ülker Laboral'e yenilirse Efes 5.oluyor.

Yense aradaki fark 1 galibiyete inecek sanıyordum, kazansa bile 2 galibiyet fark varmış, haklısın. Oly'nin CSKA deplasmanı vardı daha, ikili averaj da Efes'e geçecekti ama mümkün değilmiş. Yani yine olurdu da Oly'nin kalan 2 maçını da kaybetmesi, Efes'in kazanması gerekirdi o da zor iş.

Jarter'ın smacınının 1.si seçilmemesi kesinlikle saçmalık.Tamam defanstan atılan 3lükte önemli de yarı biterken atılmış 3lük.Maç kazandıran olsa 1. olmasını anlarım.Fakat Carter'ın smacı bu seneki en iyi smaclardan birisiydi.

hahaha alba kan aldı pana'dan depte,mosmor bitirdiler maçı

bu sefer carter'ın smacını 1.ci seçmesinlerde görelim,basarız türkish airnesları

labarol tam bi takım mühendisliği harikası,hakediyolar f8'i,dahasını bile yapabilirler.

Laboral Efes'ten daha fazla hak ediyor F8'i. Feneri iyi tokatladılar bugün.

Heurtel'in savunmada geçilmediği tek bir an, tek bir adam yok. Hücumda çok iyi ama bugün.

Heurtel yardırıyor.

Geri
Üst Alt