2014 DK 2. Tur | Hollanda 2-1 Meksika | MS | 29 Haziran

Hamza, Terim'in kalfası olduğunu belli etti yorumlarında.

maç sonunda zırtarapator hamzayı alnından öper.

Hamza hamzaoglunu bir gun bu takima getiren yonetim baskan alcaktir serefsiz hamza uza

Şu hamzayı hoca olarak isteyen kimdi? Ne haddine sneijdere laf atıyorsun galatasarayda bu sene parasını en çok hakeden adam sneijder. Selçuk burak hamitte sneijder kadar kazanıyor. Galatasaraydaki sneijder hollandadakindn daha efektif ayrıca. Eleştirirken vicdanlı ol hamza!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza bizim hocamız olsun diye yirtinanlar. Şimdi görmüşlerdir adamdaki vizyonu, yabancı düşmanlığını ve terimin ağzından konuştuğunu.

Mal hamza sneijder gsdakinden daha istekli diyor. İzlemesek inanacagiz.. Bu yol şov yapan adami nazil kötüleyen eklerini sasirdilar

Hamza kafayi yemis. Burakla sneijderin neredeyse ayni parayi aldigini bilmeden atip tutuyor. 4 kati kadar aliyomus turklerden. Yuru git hamza

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk oyuncular hakediyor falan dedi ya koptum. Daha az alıyorlarmış. Dışarda olsa bu paraların yarısını zor kazanırlar.

Hamza zu GS YEAAAAAGGHHSH diyenleri görek

Yerli hoca gelecekse hamza'ya şans verilmesini istemiştim ama şu açıklamasıyla o da bazı paragözler gibi karaktersizmiş

Hamza ne dedi

Tapa

Turk hocalarin genel kafa yapisini gostermis oldu millete, boylece Turk hocalar ne kadar dandik daha iyi anlamis olduk.

Sneijder in aciklamalarina tepki koydu, yok bizimkiler 10x dokunur topa, topu kontrol etmek icin, ama Turk oyuncular helal para aliyormus, hakediyorlar son kurusuna kadar. Yabanci oyuncularda boyle degilmis ..

Sneijder bizde sol bekte adam kovalıyor lan

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Hamza cidden saçmaladı. Galatasaray'ın gelecekteki TD si olabilir falan diyordum ki şu açıklamalardan sonra ırak olsun :D Herşey bitti türk futbolunda sneijder'e geldi sıra... Geçen sene selçuk ve burak ne yapmış onu da sorsalardı keşke...

Geri
Üst Alt