2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

brezilya ve şiliden birinin elenip bu ikiliden birinin devam etmesi çok üzücü

Şunlar nasıl gruptan çıktıysa.. Hala şoktayım

Bu hiyarlarin bu seneki durumunu biraz bize benzetiyorum 2012/13 sezonunda Şampiyonlar Ligi grubuna.

Bizde baya kolay bir grupta son macta gruptan ciktik ve sonra cekebilecegimiz en lokum takimi cektik.

Yunanlar belki Kosta Rikayi da gecer ama ondan sonra büyük ihtimal Hollanda karsilarina cikacak ve bunlari eve yollayacak.

Kosta-Rika o tempo ile oynarsa yunanları torba eder.

Yunanistan kazanır. Kosta Rika, onlar için çok tecrübesiz bir ekip.

Katsouranis'in artık milli takımı bırakması ve Kosta Rika maçında oynamaması gerektiğine dair yorumlar çok fazla. Japonya maçında gördüğü kart bardağı taşırdı tabii. Yaşı da 35, eh herkes Karagounis olamaz.

Bu arada Kosta Rika İspanya'dan bağımsızlığını, Yunan Devrimi ile aynı yıl ilan etmiş. Hoş bir ayrıntı.

Yunan sevgisi nerden geliyor

* LG G2 Tapatalk *

Kosta rika 31 tane gol kaçırır yunanistan bir duran topta golü bulur turu atlar panpalar

Yunanistan toplam 4 gol atarak şampiyon olur

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yunanistandan nefret ediyorum oynadığı futboldanda. ama ne yapar ederler kesin yenerler kosta rikayı

İçimizdeki mallar olmasa, belki Türk Milli Takımını da izlerdik bu kupada. Ama bu kafayla zor tabii, 50 senede 1 kez belki.

Milli Maclar da taraf tutmam ben, sadece iyi futbol izlemek istiyorum, o da yunanistan ile imkansiz. Kosta Rikaliyiz bugün :D

Yunanistan ne kadar guclu gibi gozuksede, kosta rika fena bi takim degil. benim icin favori yunanistan degil kosta rika

Yunanistan rahat alır diye düşünüyorum,şans-bal-mal diyen arkdşlarda fena iticiler söliyim.

Geri
Üst Alt