2014 Dünya Kupası Elemeleri l Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya, Andorra

Cevap: 2014 Dünya Kupası l Rakiplerimiz Belli Oldu

Aga şu topalı kaldır ordan Necipi koy daha iyi olur.Ayrıca Servetin yerine Kesimalı yada Ersanı koy.
Necip ne ya adam Valencia'nın ilk11 oyuncusu Necip dediğin ayağına gelen topun yüzde 80 ini olumsuz kullanan bi adam benim gözümde.

Romanya 2008 elemelerinde yine Hollanda'lı gruptan lider çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta namağlup falan mıydı ne?

Necip ne ya adam Valencia'nın ilk11 oyuncusu Necip dediğin ayağına gelen topun yüzde 80 ini olumsuz kullanan bi adam benim gözümde.

Ben mehmet topalı hiç beğenmem Valenciada oynasa bile Necipe böyle demen insafsızlık olmuş topalın kapasitesi belli pek yetenekli bi adam değil fiziği güçlü ayağı düzgün sayılır o kadar.Necip 3 sene sonra pişer çok çok daha iyi olur.

Aga şu topalı kaldır ordan Necipi koy daha iyi olur.Ayrıca Servetin yerine Kesimalı yada Ersanı koy.

Topal şuan da gayet gerekli bir isim. 2 yıl sonra ne olur bilinmez ama elinde varsa oynatırsın. Hatırlatırım o bölgede "Selçuk Şahin" oynamakta, rezalete bak.

Kağıt üstünde şu gruptan en kötü 2. olarak çıkamazsak zaten gitmeyelim Dünya Kupası'na falan.

Zaten 2. çıkamıyorsak gidemiyoruz öyle değilmi.

oyle, ama bence grub kolay gibime geliyo hollanda zaten 1inci tamamlar her rakip kolay gelebilir turkiye iyi oynadiktan sonra,

ama romanya zorlu rakip gibime geliyo

tabi 2010 gibi rezil etmeseler bu is olur diyorum ve hollanda 1 turkiye 2inci olur evet en kotusude herkezden yenilip grubtan cikamaz ve rezil oluruz

ama Allah buyuk o zamana kadar kim ole kim kala:P

Romanya 2008 elemelerinde yine Hollanda'lı gruptan lider çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta namağlup falan mıydı ne?

Sebebi Bulgaristan'dı. Hollanda da Robben vs sakattı o sıralar. Eksikleri vardı. Ama ilk turda elendiler şampiyonada. Kapalı basit futbol oynadılar.

Selçuk, Mehmet Topuz gibi kazmaları çağırmasınlar lütfen bir daha kadroya. :o

Necip gelecegin Türkiyedeki En iyi orta sahasi olucak bir insan.

He katilmayabilirsin. Ama izle ve gör :)

Hatta Galatasaray da olsa orta saha transferine ihtiyacimiz kalmaz. bizi de 10 sene götürür derim

Geri
Üst Alt