2014 FIBA Basketbol Şampiyonası | 30 Ağustos-14 Eylül | NTVSpor

ağlatarak yeniyoruz hep :halloween::halloween::halloween::halloween::D:D

Emir malı önce maçın içine etti neyse ki şansı yaver gitti son anlarda

Murat Kosova'nın futbol maçlarında ki anlatımını pek beğenmiyorum ama basketbol maçlarını efsane anlatıyor her zaman. :)

Adam maçı getirdi hala konuşuyorsunuz.

Bana ne maçın içinde nasıl oynadıysa oynadı. Getirdi işte maçı. En azından nötr yaklaşmasını bilelim.

Maçın kahramanı Emir tamam da maçın adamı Sinan da unutulmasın.

Sent **** my iPhone using Tapatalk

Maçin adami Emir predzic diyemem. Öne geçemememizin nedenide oydu. Şutlarida bir düzen içinde olmadi. Son saniyeleri bir daha izlemem lazim. Sinirimden o an zihnimden silindi.

Brezilyalı ve Amerikalı hakemleri de sevdiğimizi söylemeden geçmeyelim.

Emir'in üçlükten sonra Murat Kosova'nın "Koç ilaçlarımı ver bana." demesi... :happy:

Emir ve hakemler yüzünden maç bu duruma geldi zaten.

Bu iki unsur olmasaydı rahat kazanırdık.

Maçın yıldızı ise tartışmasız sinan gülerdir.

Objektif olun biraz. Emirin son saniye üçlüğüne göre değerlendirme yapmak yanlış.

Boş boş konuşmayın.

br değil iki tane kader topunu soktu adam,maçın adamı bi zahmet olsun

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emir ve hakemler yüzünden maç bu duruma geldi zaten.

Bu iki unsur olmasaydı rahat kazanırdık.

Maçın yıldızı ise tartışmasız sinan gülerdir.

Objektif olun biraz. Emirin son saniye üçlüğüne göre değerlendirme yapmak yanlış.

Boş boş konuşmayın.

Bu arada bizi ilk yarıda oyunda tutan Sinan Güler'dir maçın yıldızı. Bu konuda bir şey söylememiştim zira.

Takımda bok büzüğün ağzına gelmediği sürece net bir şutör yok. Emir olmasa çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Tabii bu benim fikrim. Belki başkası olsa daha rahat olabilirdi maç sonu. Ama bilemeyiz. Kesin konuşmak yanlış olsa gerek.

Sadece Emir değil, takım halinde panik yapmıştık bir ara. Ender ve Emir de sorumluluk alacağım diye cılkını çıkardı işin.

Ama maçı getiren de Emir'di. Bu saatten sonra konuşmak manasız.

Son düzenleme:
Pietro Aradori21 ‏@pietroaradori 1 dk. @sinanguler unbelievable game.!! Congrats my man.
1f44a.png
1f44a.png

Sinan kötü oynadı diyen yok zaten ben görmedim en azından :D
Ama emir son 2 kritik üçlüğü sokarak maçı getirdi geriden gelip kazanma alışkanlığımız devam etti.

Iste buuuuu.

Foruma yeni geldim kusura bakmayin biraz lag oldu

son 2 atakta 5 sayi geride olan takimi, 2 üclükle galibiyete tasiyan adama macin adami denir. Sacmalamaya gerek yok. Kobede tonla kötü mac oynayip, böyle macin adami oluyor.
Sikistigin an o sorumlulugu alip , okadar zor 2 tane üclügü atmak her yigidin harci degil.
Tabi Sinaninda katkisi cok büyük.

Geri
Üst Alt