- 13 Şubat 2009
- 27.842
- 25.311
- 3.468
Tunçeri gider Sipahi gelir. Cedi zaten her türlü kalır. Enes'de artık katılır. Okben ve Metecan'ın gireceğini sanmıyorum.
Ciddi bir SG VE PF sıkıntısı var yalnız takımda.
PF'nin kralı Ersan var yahu :smile:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tunçeri gider Sipahi gelir. Cedi zaten her türlü kalır. Enes'de artık katılır. Okben ve Metecan'ın gireceğini sanmıyorum.
Ciddi bir SG VE PF sıkıntısı var yalnız takımda.
Dogru,Rakibimiz Brezilya Olacak.Öyle Gözüküyor.

PF'nin kralı Ersan var yahu :smile:
Var ama tek o var zaten. Kerem gibi bir PF daha bulmalı bu ülke gençlerden.
Goran Dragic @Goran_Dragic · 3 sa. Oyunculara haksızlık etmek istemiyorum ama 2001 den bu yana en kötü milli takım.Mücadeleri tamam çok iyi ama Ergin Ataman'ın payını vermek lazım.Takımın karakterinin en büyük sebebi bence Ergin Ataman.Tanjevic zamanında 10-15 sayı geri düşsek hemen guardımız düşerdi.Tebrikler 12 Dev Adam,Tebrikler hocaların hocası Ergin Ataman
Başka ülkeden parayla alınan oyuncunun attığı basketle Türkiye mi kazanmış oldu şimdi?Birkaç ay önce yine bir oyuncu transfer edeceklerdi.Allahtan beceremediler o iş yattı.Sırf erkek takımı için söylemiyorum.Kadın takımı içinde geçerli.Tüm spor dallarında şuna bir el atılmalı.Milli takımlar ülke vatandaşlarından oluşmalı.
Her ülkede var devsirme. Abartmamak lazim. Hirvatistan, Yunanistan, Ispanya ve niceleri. Hepsinde var.
Ona bakarsan, Cedi Osman da Sirp´mis.
Başka ülkeden parayla alınan oyuncunun attığı basketle Türkiye mi kazanmış oldu şimdi?Birkaç ay önce yine bir oyuncu transfer edeceklerdi.Allahtan beceremediler o iş yattı.Sırf erkek takımı için söylemiyorum.Kadın takımı içinde geçerli.Tüm spor dallarında şuna bir el atılmalı.Milli takımlar ülke vatandaşlarından oluşmalı.
çeyrek finalde litvanyayı geçsek bile amerika geliyorhaşırt the blackbord: D