- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Benim kuzen 73 almış var mı atanma şansı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi bölümün ne kadarla kapattığını nerden bulabiliriz?
Ön lisans sınavına gireyim mi tavsiye eder misiniz ?
Buğra abi mezuna kaldım istedigim yer olmayınca, tekrar hazırlanıcam yani. Tercih yaptım ama öylesine. Lise kpss işte benim dedigim
O zaman gir yukarda ön lisans kpss demişsin ikisi farklı.Ortalama 4 yıllık bitirip memur olmaya çalışacağına şimdiden olmaya bak bir yandan da okur yükselirsin istersen.Üstte verdiğim linkten bakabilirsin seçebileceklerine
Tamamdır abi eyv, parayı yatırıp direk basvuruyorum dimi sitesinden?
Siteden başvuru kalktı diye biliyorum parayı yatırıp başvuru merkezine git liselerde oluyor girişinde yazar ösym başvuru merkezi diye onlardan herhangi birinde yaptırabilirsin kaydı.
Emin misin ais yapılıyor diyorlardı?
Formaliteden bi sinav gibime geliyor.
Tarih sorularinin ciktigi kitabi alan atanir iste kolayca.
Gecen bi yemek de ust duzey bir siyasinin oglu tarih cok basitti ben hic zorlanmadim demisti. Gorunce bi sorayim kac puan almis
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnternetten yapılıyormuş lisansta yapılmıyor demek ki sizde durum farklı
Aynen ben de baktım şimdi
Kesin bilgi veriyorum az önce dediklerimi unut
Sınava ilk kez giriyorsan ve sistemde kayıtlı foton yoksa mecbur kayıt merkezine gidiyorsun bu iki durumun dışında evinde internetten yapabiliyorsun.
Bölümü ne?
Buradan bakabilirsin fakat bölümün nitelik kodunu bilmen gerek.
Kpss Taban Puanları | Kpss Taban Puanları Arşivi
Sen üniversiteye girecektin bu sene diye biliyorum bu durumda önlisans sınavına giremezsin lise kpss'ye girebilirsin okurken çalışayım sıkıntı olmaz dersen gir tabi ama lise kpss'den pek memnun kalacağın alan bulamazsın