Buğra Ay
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.921
- 2.073
- 1.968
İşletme veya kamuyönetimi olması lazım.
O zaman imkansız en az 83-84 alması gerkir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşletme veya kamuyönetimi olması lazım.
O zaman imkansız en az 83-84 alması gerkir
Bu arada sıralamada büyük değişiklik var. Arkadaşın dediğine göre geçen sınav (2012) 84,1 puanla 37bininci olurken bu sınavda 82,1 ile 36bininci olunuyormuş.
84 puanla 15bin olmuşum.
Eğer üst mesajda duyduğum gibiyse 80'le bile atama yapabilir bu dönem. Ama 73 imkansız, dediğin gibi.
2 katı fark var. Bu dönem bayağı ilginç olacak gibi.
Bölüm sıralaması da açıklansa daha sağlıklı tahminler yapacaz da işte.
Evet o da var.
Alım çok olursa bir ihtimal 80e düşebilir ki zaten 80 son atamada anca olur o da 2 yıl sonrası demek uzun iş yani
Gerçi bizim yine de tam işimize yaramayacak ama olsun. Bizim sınav 2 yılda bir oluyo ve buna 3.sınıflar da girdi. Onlar atanamayacak ama sıralamada gözükecekler.
3. sınıf olup da ilk 10-15 binde çok kişi yoktur ya?
olmaz olur mu onlar bizden daha çok çalışıyodu ki 87ler 88ler falan duydum.
İİBF mezunu birinden daha fazla çalışamazlar.Genelde yukarılarda onlar oluyor ama 3. sınıfların sıralamada olması zaten daha iyi bizim için?
Puanim 82. Bekledigimden dusuk gelse de sinava gore iyi puandir dedim once. Sonra sonucunu sordum arkadaslara. Su ana kadar 20 kisiye sorduysam 10u 83 almis.Buyuk ihtimalle ruyadayim, bi durtu gelirse ust katmana cikmayi umuyorum.
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de kime sorduysam 80-85 arası. 81 alan arkadaşın sıralama 45bin. Benim 84 puan 15bin. 3 puanda 30.000 kişi var.