Üye Görüşü 2015-16 Yeniden Yapılanma

Dany
Amrabat
Selcuk
Burak
Yekta
Cemal
Pandev

Toplam 15-20m euro eder

O parayla en az 1 bek, 1 stoper, 1 orta saha oyuncu ve 1 forvet alabiliriz.

emre colak oynaya bilir fizigini bir türlü gelistire bilse ama oda hangi tarihde olur Allah bilir

Emre Çolaktan hiçbir cacık olmaz. kaç yaşından beri çelimsiz vücudunu geliştiremedi. Bizim oyunuclar yeteince profesyonel değil. anca barlarda takılsın. magazine çok çıkmasa da Emre Çolak gece alemine en çok takılan futbolcuların başında gelir. bilginize.

başlığın adını 'yeniden yargılanma' yap, gerisi hikaye. hepsi olur, kötü günler geçer

Yeniden yapılandırma olacaksa da kulüpteki gruplaşma içerisinde yer alanları ayıklanması lazım. Kalitesi hiç önemli değil, kimler takım ruhuna zarar veriyorsa gönderilmeli. Gelecek oyuncuların oynadığı futbol ile birlikte karakter tahlili yapılarak alınması gerekir. Egosu düşük kalbi büyük, oyun içinde yardımlaşma yetisi yüksek olan, kazanma hırsı olan, kaybetmeye tahammülü olmayan oyuncuların takıma kazandırılması lazım. Şunu alalım bunu alalım demiyorum, dediğim özelliklere sahip çok değil biraz kabiliyetli olan kim gelirse kabulümdür.

Emre Çolaktan hiçbir cacık olmaz. kaç yaşından beri çelimsiz vücudunu geliştiremedi. Bizim oyunuclar yeteince profesyonel değil. anca barlarda takılsın. magazine çok çıkmasa da Emre Çolak gece alemine en çok takılan futbolcuların başında gelir. bilginize.

bunu bilmiyordum. öyleyse dayak yemesi gerekir güzelce. yerli olarak en yas grubunun en yeteneklisi belkide ama gel gör ki futbol yetenegi yeterli olmuyor modern futbolda. atletik veya güclü olmalisin. atletik olamazda ama calisarak güclü ola bilir. ama öyle geceleri gezmekle olacak is degil bu. gece hayati bir kere gelisimde olan bir pro oyuncu icin zehirdir. düzenli hayat, düzenli ve programmli besleme gibi önemli konularda var. sabha aksam antrenmana cikayim yeterli düsünen coook oyuncu var türkiyede. 24 saatlik programmlari olmalari gerekir aslinda.

Bekler Sabri-Yerli bek, kanatlar Bruma-Olcan/EmreÇ, santraforda Di Santo. Bravo süper yapılanma olmuş!

bunu bilmiyordum. öyleyse dayak yemesi gerekir güzelce. yerli olarak en yas grubunun en yeteneklisi belkide ama gel gör ki futbol yetenegi yeterli olmuyor modern futbolda. atletik veya güclü olmalisin. atletik olamazda ama calisarak güclü ola bilir. ama öyle geceleri gezmekle olacak is degil bu. gece hayati bir kere gelisimde olan bir pro oyuncu icin zehirdir. düzenli hayat, düzenli ve programmli besleme gibi önemli konularda var. sabha aksam antrenmana cikayim yeterli düsünen coook oyuncu var türkiyede. 24 saatlik programmlari olmalari gerekir aslinda.

kimse Emre malaktan bişey beklemesin. anca yesin içsin karı avına çıksın geceleri. Delikanlı adamsın eywallah da insan biraz da döner bakar kendisine. Bu kadar basit olmamalı bazı şeyler. Ardadaki değişimi gördük hepimiz. Nasıl ayağı sağlam yere basıyor, gücü ve fiziği burdakinden çok çok daha gelişmişti. Birazcık özen gösterin ya. Bunlar tabi tüpçünün yabancı kuralının da yansımaları. Rekabetin olmadığı yerde gelişim olmaz. Bizdekilerde kendini aşma çabasında olmadığından yapacak bişey yok kardeşim.

Emre Çolak bir kaç sezon yurt disinda oynamasi lazim kendisini gelistirmesi için.. bu gidisle hep ayni, zayif oyuncu kalir.

Sneijder Melo'yu koruyup takımın geri kalanını kanatlı oynayacak şekilde tamamlamak lazım.
Bir de en çok paraya kıyıp santrafor lazım adam gibi. Çok büyük fark yaratır santraforun kaliteli olması.
Çünkü, bizi şimdi çok kolay savunuyorlar, öellikle burak'ı.

Gylfi-Sigurdsson.jpg

Gylfi Sigurdsson
İzlanda
73.png

Orta Saha
1989

huntelaar_45632-medium.jpg

Klaas Jan Huntelaar (SENE SONU SERBEST)
Santrafor
Hollanda
122.png

12 Ağustos 1983

20141012023911_ce.jpg

Pavel Kaderabek
Sağ Bek
Çek Cumhuriyeti
172.png

25/04/1992

Marseille-Andre-Ayew_full_diapos_large.jpg

Andre Ayew (SENE SONU SERBEST)
Sol Kanat
Gana
54.png

17/12/1989

patrick_herrman-398633.jpg

Patrick Herrmann
Sağ Kanat
Almanya
40.png

12/02/1991

GİDENLER

CHEDJOU
31.png

Selçuk Inan
174.png

Burak Yılmaz
174.png

Olcan Adın
174.png

Dzemaili
148.png

Yasin Öztekin
174.png

Sabri Sarıoğlu
174.png

Veysel Sarı
174.png

Pandev
100.png

Yekta Kurtuluş

KALANLAR

Semih Kaya
174.png

Hakan Balta
174.png

Sinan Gümüş
174.png

Felipe Melo
26.png

Fernando Muslera
179.png

Armindo Bruma
136.png

Wesley Sneijder
122.png

Hamit Altıntop
174.png

Koray Günter
174.png

Umut Bulut
174.png

Tarık Çamdal
174.png

Alex Telles
26.png

Emre Çolak
174.png

Nordin Amrabat
107.png

+UYGUN MALİYETLİ STOPER

Son düzenleme:
Sneijder Melo'yu koruyup takımın geri kalanını kanatlı oynayacak şekilde tamamlamak lazım.
Bir de en çok paraya kıyıp santrafor lazım adam gibi. Çok büyük fark yaratır santraforun kaliteli olması.
Çünkü, bizi şimdi çok kolay savunuyorlar, öellikle burak'ı.

Kimse Burak için özel önlem almıyor :) Kim niye savunsun Burak'ı. bıraksan da kaçırıyor zaten. Çok paraya kıyıp forvet alırsın, hatta rahat alırsın. 20 tane çöp gönderilirse üst düzey bi forvet maaşı ve bonservisinin bir kısmı rahat ödenir. ama ben Burak ın gönderilebileceğini sanmıyroum. O eleman biryerden fena şekilde korunuyor. Sağlam torpili olduğunu düşünüyorum.

Yabanci siniri kalkarsa rahat rahat kadro kurabiliriz. Fazla transfere de gerek yok.

Fernando Muslera
Transfer Aurelien Chedjou Transfer Alex Telles
Felipe Melo Blerim Dzemaili
Nordin Amrabat Wesley Sneijder Armindo Bruma
Transfer

3 transfer yeter, 3'ü de vasat üstü olsa bile Türkiye'de sampiyon olmaya rahatlikla yeter.
Hiç yerli oynamayacağı bir dünya yok Murhan, bunu biliyorsun değil mi?

Kimse Burak için özel önlem almıyor :) Kim niye savunsun Burak'ı. bıraksan da kaçırıyor zaten. Çok paraya kıyıp forvet alırsın, hatta rahat alırsın. 20 tane çöp gönderilirse üst düzey bi forvet maaşı ve bonservisinin bir kısmı rahat ödenir. ama ben Burak ın gönderilebileceğini sanmıyroum. O eleman biryerden fena şekilde korunuyor. Sağlam torpili olduğunu düşünüyorum.
Burak zaten topu alacağım diye hep faul yapıyor. Hiçbir sıkıntı yaratmıyor.
Santrafor oynatıp bu kadar faul yapan adam ben görmedim zaten.

Burak zaten topu alacağım diye hep faul yapıyor. Hiçbir sıkıntı yaratmıyor.
Santrafor oynatıp bu kadar faul yapan adam ben görmedim zaten.

Hücum oyuncuları savunmalara göre daha kolay faul yapar anlarım da Burak kadar saçma sapan faul yapan adam görmedim. EL kol uzuvlarına sahip çıkamayan, ayak bileğine hakim olmayan adamdan forvet değil hiçbirşey olmaz.

kimse Emre malaktan bişey beklemesin. anca yesin içsin karı avına çıksın geceleri. Delikanlı adamsın eywallah da insan biraz da döner bakar kendisine. Bu kadar basit olmamalı bazı şeyler. Ardadaki değişimi gördük hepimiz. Nasıl ayağı sağlam yere basıyor, gücü ve fiziği burdakinden çok çok daha gelişmişti. Birazcık özen gösterin ya. Bunlar tabi tüpçünün yabancı kuralının da yansımaları. Rekabetin olmadığı yerde gelişim olmaz. Bizdekilerde kendini aşma çabasında olmadığından yapacak bişey yok kardeşim.

bence sadece suc tüpcüde veya futbolcuda degil. asil sorun kulüp yönetimde görmekteyim. Özelikle türk futbolcuyla sözlesme yaparken bazi kriterler eklenmeli. özel bireysel kordinasyon ve planlanma hocasi tutulmali her oyuncuya. oda oyuncunun yanindan hic ayrilmayacak.
haftalik veya aylik rapor sunmali yönetime . oyuncu programma uymuyorsa hemen cezalandirmali basamakli sekilde. kadro disi veya fes hakina kadar ve saire.
böyle saca böyle tarak. isine geliyorsa. burasi Galatasaray yani. isine gelmiyorsa kapi orda baska yerde oyna.

Gylfi-Sigurdsson.jpg

Gylfi Sigurdsson
İzlanda
73.png

Orta Saha
1989

Santrafor
Hollanda
122.png

12 Ağustos 1983

20141012023911_ce.jpg

Pavel Kaderabek
Sağ Bek
Çek Cumhuriyeti
172.png

25/04/1992

Sol Kanat
Gana
54.png

17/12/1989

Patrick Herrmann
Sağ Kanat
Almanya
40.png

12/02/1991

GİDENLER

CHEDJOU
31.png

Selçuk Inan
174.png

Burak Yılmaz
174.png

Olcan Adın
174.png

Dzemaili
148.png

Yasin Öztekin
174.png

Sabri Sarıoğlu
174.png

Veysel Sarı
174.png

Pandev
100.png

Yekta Kurtuluş

KALANLAR

Semih Kaya
174.png

Hakan Balta
174.png

Sinan Gümüş
174.png

Felipe Melo
26.png

Fernando Muslera
179.png

Armindo Bruma
136.png

Wesley Sneijder
122.png

Hamit Altıntop
174.png

Koray Günter
174.png

Umut Bulut
174.png

Tarık Çamdal
174.png

Alex Telles
26.png

Emre Çolak
174.png

Nordin Amrabat
107.png

+UYGUN MALİYETLİ STOPER

güzel liste ama herrmani almak cok ama cok zor. dortmundun radarinda oldugunu biliyorum. almanya milli takima kadar yükseldi herhalde

Gylfi-Sigurdsson.jpg

Gylfi Sigurdsson
İzlanda
73.png

Orta Saha
1989

Santrafor
Hollanda
122.png

12 Ağustos 1983

20141012023911_ce.jpg

Pavel Kaderabek
Sağ Bek
Çek Cumhuriyeti
172.png

25/04/1992

Sol Kanat
Gana
54.png

17/12/1989

Patrick Herrmann
Sağ Kanat
Almanya
40.png

12/02/1991

GİDENLER

CHEDJOU
31.png

Selçuk Inan
174.png

Burak Yılmaz
174.png

Olcan Adın
174.png

Dzemaili
148.png

Yasin Öztekin
174.png

Sabri Sarıoğlu
174.png

Veysel Sarı
174.png

Pandev
100.png

Yekta Kurtuluş

KALANLAR

Semih Kaya
174.png

Hakan Balta
174.png

Sinan Gümüş
174.png

Felipe Melo
26.png

Fernando Muslera
179.png

Armindo Bruma
136.png

Wesley Sneijder
122.png

Hamit Altıntop
174.png

Koray Günter
174.png

Umut Bulut
174.png

Tarık Çamdal
174.png

Alex Telles
26.png

Emre Çolak
174.png

Nordin Amrabat
107.png

+UYGUN MALİYETLİ STOPER

Herrmanni bir kac senedir Inter ve Tottenham falan istiyor hem de bu sezonki gibi etkili oynamadigi zamanlardi. Bu sezon sonu gidebilir muhtemelen böyle oynamaya devam ederse.

Bize gelmez diye düsünüyorum.

güzel liste ama herrmani almak cok ama cok zor. dortmundun radarinda oldugunu biliyorum. almanya milli takima kadar yükseldi herhalde

Sigurdsson da zor zaten. Huntelaar ve Ayew olabilir, Kaderabek ilgilenirsek olur.

Herrmann bu sene patlama yaptı, Reus zu Bayern olursa Dortmund çöker.

Geri
Üst Alt