Yabancı sınırının kalkmasını imkansız görüyorum artacaktır ama kalkmayacaktır.
6+2 olarak tekrar değiştirileceğini düşünüyorum , keşke en azından 8 yabancı hakkı verseler de istediğimiz şekilde kadroda yada kulübe de kullanabilsek.
Şimdi işe duygusal bakmayalım ve güzel bir analiz yapalım ;
Takıma transferi mümkün olan standart yada standart üstü yerli oyunculara bir bakalım ;
GK : Onur Kıvrak
DR : Ozan Tufan , Şener Özbayraklı
DC : Kaan Ayhan , Ömer Toprak , Serdar Aziz
DL : Batuhan İşçiler , Emre Taşdemir (gelecek vadeden)
MC : Gökhan İnler , Nuri Şahin , Tolgay Arslan , Tolga Ciğerci , Levin Öztunalı , Emre Can
.
.
.
Bu şekilde liste uzar mevki mevki ; önemli olan bu oyuncular arasında sana en iyi katkıyı verip , oyun görüşü yüksek olan yabancılarının dilinden anlayanını bulmak , tabi birde gerekli oyuncuyu , makul ücrete almak , finansal sıkıntılarımız göz önüne alınırsa zor gibi görünüyor bu.
Kısacası ; yabancı sınırının tamamen kalkması hayal keşke sekiz yabancı hakkı verilip , kullanma hakkı kulüplere bırakılsa çünkü daha fazlasının olacağına ihtimal dahi vermiyorum , o yüzden piyasada ki özellikle gelecek vadeden yerlileri ucuz fiyata toplamak şart , onun dışında ben gerekli revizyonun , yeniden yapılanmanın öncelikle teknik direktör ardından yerliler üzerinde yapılması gerektiğine inanıyorum ve ekliyorum ;
Bu takıma yabancı ve anadan doğma bir golcü , forvet oyuncusu farz !