Üye Görüşü 2015-16 Yeniden Yapılanma

güzel liste ama herrmani almak cok ama cok zor. dortmundun radarinda oldugunu biliyorum. almanya milli takima kadar yükseldi herhalde

Herrmann Mönchengladbacha cok bagli olan bir futbolcu. Almanya icinde bir takima gidecegini düsünmüyorum acikcasi. 2-3 senedir Tottenham, Inter dedikodulari dönüyor hep. Giderse muhtemelen Ingiltereye gider diye düsünüyorum.

Herrmann Mönchengladbacha cok bagli olan bir futbolcu. Almanya icinde bir takima gidecegini düsünmüyorum acikcasi. 2-3 senedir Tottenham, Inter dedikodulari dönüyor hep. Giderse muhtemelen Ingiltereye gider diye düsünüyorum.

belli olmaz bu isler. götzede dortmundun evladiydida ne oldu ve neuer schalkenin. full pro düsünen oyuncular ordakiler.

yabancı sınırı devam edecekse chedjou'yu satıp yerine ömer toprak'ı alalım semih'i satıp yerine kaan ayhan'ı alalım.orta sahaya tolgay arslan ve gökhan inler'i alalım.kanat oyuncusu olarak da yerli olarak aras özbiliz transfer edilebilir.

yabancı sınırı devam edecekse chedjou'yu satıp yerine ömer toprak'ı alalım semih'i satıp yerine kaan ayhan'ı alalım.orta sahaya tolgay arslan ve gökhan inler'i alalım.kanat oyuncusu olarak da yerli olarak aras özbiliz transfer edilebilir.

Abi Ömer icin en az 10 Milyon isterler, ki iyimser bir tahminim bu.

yabanci siniri kalkarsa bir sahmet hic bir tane türk futbolcu oynamasin ilk 11 , biraz olsun anlasinlar bunca zaman kalitelerinden degil mecburiyeten oynadiklarini

Huntelaar'ı falan unutalım bence.Maaşlarını ödeyemeyiz o tür oyuncuların.Elimizdeki iyi oyuncuları tutalım yeter.Nonda gibi Elmander gibi gözden düşmüş oyunculara yönelmeliyiz.

Yabancı sınırının kalkmasını imkansız görüyorum artacaktır ama kalkmayacaktır.

6+2 olarak tekrar değiştirileceğini düşünüyorum , keşke en azından 8 yabancı hakkı verseler de istediğimiz şekilde kadroda yada kulübe de kullanabilsek.

Şimdi işe duygusal bakmayalım ve güzel bir analiz yapalım ;

Takıma transferi mümkün olan standart yada standart üstü yerli oyunculara bir bakalım ;

GK : Onur Kıvrak
DR : Ozan Tufan , Şener Özbayraklı
DC : Kaan Ayhan , Ömer Toprak , Serdar Aziz
DL : Batuhan İşçiler , Emre Taşdemir (gelecek vadeden)
MC : Gökhan İnler , Nuri Şahin , Tolgay Arslan , Tolga Ciğerci , Levin Öztunalı , Emre Can
.
.
.

Bu şekilde liste uzar mevki mevki ; önemli olan bu oyuncular arasında sana en iyi katkıyı verip , oyun görüşü yüksek olan yabancılarının dilinden anlayanını bulmak , tabi birde gerekli oyuncuyu , makul ücrete almak , finansal sıkıntılarımız göz önüne alınırsa zor gibi görünüyor bu.

Kısacası ; yabancı sınırının tamamen kalkması hayal keşke sekiz yabancı hakkı verilip , kullanma hakkı kulüplere bırakılsa çünkü daha fazlasının olacağına ihtimal dahi vermiyorum , o yüzden piyasada ki özellikle gelecek vadeden yerlileri ucuz fiyata toplamak şart , onun dışında ben gerekli revizyonun , yeniden yapılanmanın öncelikle teknik direktör ardından yerliler üzerinde yapılması gerektiğine inanıyorum ve ekliyorum ;

Bu takıma yabancı ve anadan doğma bir golcü , forvet oyuncusu farz !

yilmaz
inan
adin
altintop
chedjou
yekta
balta
oztekin
sari
sarbi
bulut
+
digger 3 5 zibidi = shutla > save 20m

1153664_Galatasaray_SK.jpg

melo/amrabad/ibraham coskun/berk unsal/gunter/kaya/bolat
+ bi kac U21 turk bul avrupadan tamam isth.

Tolgay Arslan şu an için en elzem futbolcu bence eğer yabancı sınırı kalkmayacaksa.
Oğuzhan'dan daha iyi bir futbolcu.

Luiz Adriano'ya yıllık 3-4 ne veriliecekse verilsin banko alınması gerekn bir adam sözleşmesi bitiyor yıl sonu...Olcan şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı..Hazır Trabzon Veyseli de istiyor Veysel-Olcan paketi yapıp Yusufu almayı deneyebiliriz.. Tabi Olcan bu reoparlazil performansını devam ettirirse toparlarsa Salih+Veysel+para=Yusuf şeklinde bir takas olabilir.. Ayrıca Gençlerbirliğinden Guido Koceri de takip etmek lazım bu hafta 2 asistini izledim harika orta kesiyor..Artı bu yıl iççerisinde a2'nin yıldızı Sinan Gümüşü A takımda birkaç maç görmek isterim.. Bizde asıl sorun hocanın belli oyuculara 1 dk. bile şans vermemesi..Mesela 3-0 yenilsek bile Korayı 2 maçtır beğeniyorum bu tip denenebilecek Furkan -Umut G.-Sinan hatta Brumayı bile bu ekibe katabiliriz ona da nereddeyse hiç şans verilmiyor..

yilmaz
inan
adin
altintop
chedjou
yekta
balta
oztekin
sari
sarbi
bulut
+
digger 3 5 zibidi = shutla > save 20m

1153664_Galatasaray_SK.jpg

melo/amrabad/ibraham coskun/berk unsal/gunter/kaya/bolat
+ bi kac U21 turk bul avrupadan tamam isth.

s.aziz ve ömere para dökcemize koy korayı daha iyi cocukta potansıyel var zaten semıhı katlar 2 seneye tabi oynarsa

Tolgay Arslan şu an için en elzem futbolcu bence eğer yabancı sınırı kalkmayacaksa.
Oğuzhan'dan daha iyi bir futbolcu.

Oguzhan zaten balonun önde gideni. Ancak Selcuk gibi yan top geri top. He tabi bir de ligin bir iki kötü takimina karsi parliyor. Daha bir tane bile derbide öne ciktigini görmedim.

Ah pardon bir derbide öne cikti, o da Melo bana tükürdü diye hollywood vari bir performans sergileyerek.

Geri
Üst Alt