- 18 Kasım 2010
- 24.101
- 844
- 2.113
Sırbistan İtalya grup liderliği için karşılaşıyor. Sırplar güzel oynuyor. Turnuvada da onları tutuyorum. Biz Fransaya eleneceğimiz için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırplar italyayı paket etti tam da beklediğim gibi.Ciddi bir maç olursa 15 civarı fark bekliyodum.İtalya aşırı abartılmış takım bile olmayan sadece şutörlerden kurulmuş bir ekip.Şut attırmayan her takım italyayı paket yapar.Helva gibi defansları var zaten.Sırbistan,yunanistan,hatta azcık kadro genişliği olsa dünkü almanya bile şu italyayı cidden paket yapar yollar.Bir takım toplam denemelerinin yarısı ikilik yarısı üçlük olarak kullanıyosa o takımdan bi cacık olmaz
gsw sampiyon oldu remkdasım
434 sayi yemisler 5 macta. ortalama olarak 86.8 yapar bu savunma performansiyla büyük takimlara karsi sanslari olmaz. hücumda gününde olmazlarsa hep fark yerler görüntüsü var. futboldaki italya'ya hic benzemiyor onlar az atar az yer ama baskette öyle degil.
Remkdaşım 3lükçü takımlardan cacık olmaz demişsin biz de bak gsw var dedik. Öyleydi şöyleydinin anlamı yok. Savunma yapıyorlar, az yiyorlar, yavaş oynuyorlar diyorsan konuyu 3lük mevzusundan açmayacaksın. İtalyanın hücumda hiçbir sorunu yok ve grubun en çok sayı takımı durumundalar. Gününde olmadıklarında 80 olduklarında ise 100 sayı atıyorlar. Adamların bütün sorunu savunma hepimizin gördüğü gibi. Sen direk kafayı 3lüğe taktığın için şeyettim yani. 3lük kadar güzel bir sey var mı ya. Rakipler top indirelim aman hakem nolur faul çal da kurtar bizi diye kıvranırken pat belinelli sokuyor pat gallo sokuyor. Ama işte savunmanın s'si yok adamlarda. Ki italya da kötü bir durumda değil ispanyanın üstünde 2. durumda üst tura çıkıyorlar. Çeyrek finali de yaparlar çeyrekte kim gelir bilmiyorum ama günlerinde olduklarında sürpriz yapabilirler.gsw bu sene ortalama kaç sayı yemiş bi de önceki seneler kaç sayı yemiş istersen bi bakdon nelson varken tamamen hucüm ağırlıklı 10 saniyede hucüm felsefesi üzerine kurulmuş bir takımdı ama steve kerr defans yapmayı öğretti yavaş yavaş yok aynı kafayla gitseydi biraz zor şampiyon olurdu.Ben gsw ın bu seneye kadar 100 ün altında yediğini çok az bak bilirim bir elin parmakları kadardır ama bu sene 90 bile yemedikleri en az 10-15 maç var.Gsw ın defansı gelişmese o üçlükler direk potasına geri dönerdi emin ol
Remkdaşım 3lükçü takımlardan cacık olmaz demişsin biz de bak gsw var dedik. Öyleydi şöyleydinin anlamı yok. Savunma yapıyorlar, az yiyorlar, yavaş oynuyorlar diyorsan konuyu 3lük mevzusundan açmayacaksın. İtalyanın hücumda hiçbir sorunu yok ve grubun en çok sayı takımı durumundalar. Gününde olmadıklarında 80 olduklarında ise 100 sayı atıyorlar. Adamların bütün sorunu savunma hepimizin gördüğü gibi. Sen direk kafayı 3lüğe taktığın için şeyettim yani. 3lük kadar güzel bir sey var mı ya. Rakipler top indirelim aman hakem nolur faul çal da kurtar bizi diye kıvranırken pat belinelli sokuyor pat gallo sokuyor. Ama işte savunmanın s'si yok adamlarda. Ki italya da kötü bir durumda değil ispanyanın üstünde 2. durumda üst tura çıkıyorlar. Çeyrek finali de yaparlar çeyrekte kim gelir bilmiyorum ama günlerinde olduklarında sürpriz yapabilirler.
Kusura bakma da italya hiç de iyi durumda değil.Şu durumda olmasının tek nedeni ispanyadır.Bizim dar rotasyona yenildi,almanyanın dar rotasyonunu uzatmada zar zor yenebildi,izlandayı son üç dakikada kalite farkıyla yendi yoksa orta seviye bir takım olsa ordan maçı vermezdi.Bir tek ispanya maçını oynadılar attıkları girdi.Yoksa italyanın gerçekten bi numarası yok.Biz bile final oynadık bi şekilde turnuvalarda ama ben italyanın en son ne zaman final oynadığını hatırlamıyorum.En azından yakın zamanda yok.Bellinelliyle gallinari tıkanınca ben onları görücem aynı bugün olduğu gibiyine 20 lik olur giderler