Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Oh be ne muhteşem bir maç ve kupaydı,Feto Feto diye sayıklayan kargalara kapak oldu resmen.
Helal be Cimbomum!
Helal be Cimbomum!
Kupa sevinci gerçekleri görmeyi engellemesin. İlk deplasman maçından sonra forumda gene küfürler havada uçuşmaya başlar. Chedjou bitik, orta saha bitik, Sinan sezona hiç de hazır değil. Podolski için bir şey demiyorum onun için erken. Carole, Bruma ve Muslera'nın formu gelecek için ümit verici.
Kupayı öyle böyle aldık da sinyaller çok kötü.Geçen sezondan beri bas bas bağırıyorum en az 2 orta saha lazım,bütün orta sahaları yollayıp 2 tane hayvani adam alınması lazım yoksa düzelmez diye.Selçuk,bilal falan anca yedek olur dedik.En kritik yere doğru dürüst adam bile alınmadı.Bu takımın en büyük problemi orta saha dedik.Dün dediklerim için laf yedim bikaç kişi yüzünden ama kimse kusura bakmasın Selçuk-Tolga-Hamit üçlüsünden herhangi bir ikili kombine yapıp koyarsanız bu orta sahanın üstünden bütün takımlar geçer sadece Atiba-Tolgay değil.Osmanlının Badou-Lawal-M.Güven-Musa Çağıran dörtlüsünden hangi ikisini koyarsan koy bizim orta sahayı kevgire çevirir.Diğer anadolu takımlarınınki de yüzde 90 kevgir yapar.Kimsenin zoruna gitmesin.Biz orta sahaya iki tane canavar almazsak 3-4 sene daha şampiyon olamayız.Böyle kupa alırız ama sezonlar heba olur.Yok selçuk var yok şu var diyenler bu seneki maçlarda saçlarını başlarını yolarlar şimdiden diyeyim.Dünya pozisyon verdik.Ben dün cenk en kötü birini atar yakalarsa demiştim ama bir arkadaşın dediği gibi gerçekten kazmaymış ki atamadı o golleri ama geçen seneden zerre farkımız yok
Biz de mesaleyi elestiriyordukKeske o tantana da biri yumrugu gecirseydi sümsük herife.