bunların totodan baya bi kan almak lazım,lig başlayınca da soka soka ilerlemek lazım.twitterda fazla saçmalıyolar.
bunların totodan baya bi kan almak lazım,lig başlayınca da soka soka ilerlemek lazım.twitterda fazla saçmalıyolar.
ya twitterda transfer haberlerine bakıyorum Galatasaray yazıp,sürekli bi feto muhabbeti dönüyo ya.tiner-bali-çamaşır suyu karıştırıp içmişler fenerlilerle beraber.Kesinlikle.Birde donanımhabere bak derim.Tinerle baliyi karıştırıp çekmişler dersin.
ya twitterda transfer haberlerine bakıyorum Galatasaray yazıp,sürekli bi feto muhabbeti dönüyo ya.tiner-bali-çamaşır suyu karıştırıp içmişler fenerlilerle beraber.
bazı hesaplar var twitterda algı yaratmaya çalışan...hepsini kapattırmak,savcılığa vermek lazım.O olay bambaşka zaten terörist başı ile adımızı anmak acizliktir.Kendi yedikleri haltları gözleri görmüyor.Ortaya döksen neler neler çıkar kim bilir.Aslında yönetim yerinde olsam işleri bu noktaya getiren karaktersiz fotomaç yazarına sağlam bir dava açardım.
bazı hesaplar var twitterda algı yaratmaya çalışan...hepsini kapattırmak,savcılığa vermek lazım.