GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 20

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,5K
Sayfa
20/158
CanlıGalatasaray (3)11(0) BeşiktaşM.S
bunların totodan baya bi kan almak lazım,lig başlayınca da soka soka ilerlemek lazım.twitterda fazla saçmalıyolar.

ya twitterda transfer haberlerine bakıyorum Galatasaray yazıp,sürekli bi feto muhabbeti dönüyo ya.tiner-bali-çamaşır suyu karıştırıp içmişler fenerlilerle beraber.

O olay bambaşka zaten terörist başı ile adımızı anmak acizliktir.Kendi yedikleri haltları gözleri görmüyor.Ortaya döksen neler neler çıkar kim bilir.Aslında yönetim yerinde olsam işleri bu noktaya getiren karaktersiz fotomaç yazarına sağlam bir dava açardım.

O olay bambaşka zaten terörist başı ile adımızı anmak acizliktir.Kendi yedikleri haltları gözleri görmüyor.Ortaya döksen neler neler çıkar kim bilir.Aslında yönetim yerinde olsam işleri bu noktaya getiren karaktersiz fotomaç yazarına sağlam bir dava açardım.
bazı hesaplar var twitterda algı yaratmaya çalışan...hepsini kapattırmak,savcılığa vermek lazım.

Son düzenleme:
ben açıkçası bukadar hafife almıyorum bu kargaları bize göre daha oturmuş takımları var

eğerki yarım saat baskı yapıp sonra geri yaslanırsak işimiz çok zor bence

Ben yeni transferlerin ilk 11 baslayacagini cok düsünmüyorum. Bi kac antrenman yetmez Süper kupa finalinde ilk 11 oynamak icin.

Kadroya alabilir, duruma göre de oyuna alabilir diye düsünüyorum.

Forvet Podolski olur, kanatlarda Bruma, Sinan.

Bende yeni transferleri hemen ilk 11´de görmek isterdim ama ihtimal düsük bence.

Hamit oynar yarın.

Podolski-Eren yerine oyuna girer 2. yarı.

KORAY -> HAMİT
UMUT -> EREN

olacak kadroyu güncellememişler el ile algılamadı.

Hazır olduğumuzu düşünmüyorum. Eren ne durum da emin değilim, Tolga aynı şekilde. Serdar neden alındı hiç bir fikrim yok, peş para etmez bir oyuncu. Cavanda antremanlarını yaptı mı kadro dışıyken, kendisine baktı mı, belli değil. Maç eksiği olduğuna eminim. Podolski desen henüz hazırlık maçına bile çıkmadı. Nereden tutsan elde kalıyor. Takım hiç hazır değil. Şansımız,, Beşiktaş'ın da berbat bir hazırlık dönemi geçirmiş olması.

Muslera, Linnes, Hakan, Chedjou, Carole, Selçuk, Tolga, Sneijder, Bruma, Sinan, Eren 11'i ile çıkarım ben olsam. Podolski kaç aydır top oynamıyor, Eren en azından K.Paşa kampından geldi, yoksa asla Podolski'yi forvet olarak kesemez Eren. Zaten neden alındı, o bile belli değil. Dua edelim Tolga hazır durum da olsun çünkü orada Tolga yerine oynayacak kişi Donk, Hamit filan olursa biz hiç maça çıkmayalım çünkü o maç 4-5'e kadar gider. Bu kadar mahvediyorlar takımı. Aynı şey Serdar Aziz içinde geçerli. Serdar, Hamit mahvetti Manchester United maçını. Çapları bu çünkü.

Beşiktaş'a gelirsek onların da berbat bir defansı var. Gökhan'ı ben zaten beğenmiyorum sağ bek olarak, Fenerbahçe o işten çok karlı oldu. Adriano dışında stoperlerin de kim oynayacak onu bile bilmiyorum. Gerçekten rezil bir defansları var. Sosa hazır değil, maç eksiği var bu büyük bir şans. Forvet'de Gomez gelmiyor, kararı değişmedi, Cenk var, bu da onlar için büyük bir dezavantaj çünkü Cenk gerçekten vasat bir forvet, ve asla Beşiktaş'ta tek forvet oynayabilecek bir oyuncu değil.

Ortada bir maç olur, Sneijder, Bruma kampta ki gibi hırslı ve istekli olurlarsa, orta saha da Tolga hepimizi şaşırtırsa Beşiktaş'ı yeneriz. Beşiktaş'ta işler gerçekten çok karışık.

Riekerink'in, kondisyonunu üst seviyede gördüğü Tolga'yı Beşiktaş maçı ilk 11'ine alması bekleniyor. (DHA)

Şayet beşiktaşta Tolgay hazırsa Atiba-Tolgay ikilisi bizim orta sahanın her türlü üstünden geçer.Çok büyük sıkıntı yaşayacağız.Beşiktaşın elindeki en iyi orta saha Tolgay.Bu sene çok büyük fark yaratır.Orta sahamızda kim olursa olsun ezileceğiz o bölgede bu maçta

Geri
Üst Alt