GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 22

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
22/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Hay Sabrisine ya. Adamın önünde 2 tane bek bile olsa bişeyler oluyor yine oynuyor. Linnesinde midesine başlayım. Bide neden Podolski ve Eren aynı anda sahada olmayacak. Podolski sağda Bruma solda Sneijder ortada başlasın Sinan ilerleyen dakikalarda girsin

Muslera
Linnes-Chedjou-Balta-Carole
Selcuk-Tolga
Sinan-Sneijder-Bruma
Podolski

Cikacak 11 bu.

Mac Sonu: 1-0 yada 2-1 zorlanarakta olsa kazaniriz.

Şayet beşiktaşta Tolgay hazırsa Atiba-Tolgay ikilisi bizim orta sahanın her türlü üstünden geçer.Çok büyük sıkıntı yaşayacağız.Beşiktaşın elindeki en iyi orta saha Tolgay.Bu sene çok büyük fark yaratır.Orta sahamızda kim olursa olsun ezileceğiz o bölgede bu maçta
Sen beşiktaşlısın galiba hemen Selçuk u harcadın Galatasarayın kadrosu gayet iyi 8taşın üstesinden gelir inşallah ayrıca snieyder var sağda bruma solda podolski onlar bizden korksun bu kadroda onlarda yok

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iddanin bjk yi favori gormesi cok enteresan.

Tek problem on liberosuzluk olabilir.

Zaten capsiz on libero ve 1 stoper alsa banko sampiyonuz.

Gecen seneye gore iyi kondusyon yuklendi.

Ama savunmamiz gecen yil 44 gol yiyip rekor kiran kadro ile ayni. Sakat tolga ve serdar a guveniyorsak yandik.

Burada en buyuk kazancimiz hucum hatti bruma ve erenin katilimi ile oyle olumcul bir hale geldi ki kimse gecen seneki gibi uzerimize haldir haldir gelemeye cesaret edemeyecek.

Son düzenleme:
Bu maç için Selçuk İnan'ın partner adayları:Ryan Donk,Tolgay Ciğerci,Hamit Altıntop,Blerim Dzemaili.
Hangisi daha verimli olur? Bana kalsa Selçuğu falan da oynatmam da el mahkum.

gomez gittikten sonra bjk çöp !! töre gomez ikilisi kargadan almak istediğim tek oyunculardı ikiside yok :) bizim defansif orta saha ve stoper diye yırtınmamızın sebebi geçen sene kelle koltukta maç izlemekten mahfolduk bu sene ligi rahatça kazanalım istiyoruz yoksa bu kadro bile hiç transfer yapmazsa ligi son 5 haftaya kadar kovalar ama bizim istediğimiz son 5 hafta kala bu forumda kutlama yapmak !! ama bu kadro ile şampiyonluk gelse bile hiç kolay olmaz !! orta saha yok !! avrupa için zaten konuşmaya gerek yok ceza aldığımız uefa kupasında gruptan bile çıkamazdık ş.ligini söylemeye gerek yok acılı ezme yaparlar bizi !! ama bjk yı süper kupada favori göstermek tam anlamıyla saçmalık cimbomun kim olduğunu unuttular sanırım hatırlatırız !!!!

Son düzenleme:
ben bu 8taş maclarını normalde ciddiye bile almazdım nasıl olsa yeneriz bu herifler looser takım diyordum

ama bizim başımızdakiler yüzünden birde takımdaki eksikler yüzünden ilk defa bir 8taş maçında kararsızım

beşiktaşta başta Galatasaraylı utku yuvakuran olmak üzere yine Galatasaraylı kerim frei,aras ve tolgay bizde olsun isterdim.ve tabi oğuzhanı da...adriano da bizde olsa fena olmazdı.

Sen beşiktaşlısın galiba hemen Selçuk u harcadın Galatasarayın kadrosu gayet iyi 8taşın üstesinden gelir inşallah ayrıca snieyder var sağda bruma solda podolski onlar bizden korksun bu kadroda onlarda yok

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl da yakaladın beni bravo :D .Değişik değişik konuşmayın.Ben orta sahalardan bahsediyorum.Diğer taraflarla ilgili herhangi bir yorumum oldu mu.Orta sahayı adamlara teslim edeceğiz bunu anlamak için prof olmaya gerek mi var.Yine her atak ceza sahamızda bitecek.Senin hücumcuların gününde olmazsa o zaman yandın işte.Yarın burda herkes yırtınacak merak etme bu nasıl orta saha diye.Orta sahamıza bak bir tane hazırlık maçı oynamış Selçuk,1 hafta önce gelmiş Tolga Ciğerci ve rızıkların efendisi Hamit.Bu orta sahanın üstünden nasıl geçecekler hep beraber göreceğiz.Bruma,Sneijder falan ekstra oynamazlarsa bu maçtan bişey beklemiyorum ben.Melo varken adamların 4 senede bir galibiyeti yokken melo gidince 2 maçı da kazandılar.Senin melo ayarında adamın yoksa bunları bile yenemezsen bu kadar açık net

Geri
Üst Alt