Sanırım Chedjou-Hakan tandemi yine ideal tandem olacak. Sarı çocuk hala sakat.
Bu maç için Selçuk İnan'ın partner adayları:Ryan Donk,Tolgay Ciğerci,Hamit Altıntop,Blerim Dzemaili.
Hangisi daha verimli olur? Bana kalsa Selçuğu falan da oynatmam da el mahkum.
Fener maçında da aynı şeyleri söylüyorlardı noldu koyduk geçtik Galatasaray bitti demeden bitmez ayrıca sen tolgayı da snieyder den iyi dedin ya helal sana daha dünkü süt çocuğunu Messi yaptın ya helal olsun başka bişey demiyorumNasıl da yakaladın beni bravo.Değişik değişik konuşmayın.Ben orta sahalardan bahsediyorum.Diğer taraflarla ilgili herhangi bir yorumum oldu mu.Orta sahayı adamlara teslim edeceğiz bunu anlamak için prof olmaya gerek mi var.Yine her atak ceza sahamızda bitecek.Senin hücumcuların gününde olmazsa o zaman yandın işte.Yarın burda herkes yırtınacak merak etme bu nasıl orta saha diye.Orta sahamıza bak bir tane hazırlık maçı oynamış Selçuk,1 hafta önce gelmiş Tolga Ciğerci ve rızıkların efendisi Hamit.Bu orta sahanın üstünden nasıl geçecekler hep beraber göreceğiz.Bruma,Sneijder falan ekstra oynamazlarsa bu maçtan bişey beklemiyorum ben.Melo varken adamların 4 senede bir galibiyeti yokken melo gidince 2 maçı da kazandılar.Senin melo ayarında adamın yoksa bunları bile yenemezsen bu kadar açık net
Fener maçında da aynı şeyleri söylüyorlardı noldu koyduk geçtik Galatasaray bitti demeden bitmez ayrıca sen tolgayı da snieyder den iyi dedin ya helal sana daha dünkü süt çocuğunu Messi yaptın ya helal olsun başka bişey demiyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hamit Tolga ikilisi olsun
Hamit sezonu erken kapatsın yani![]()
hamit Tolga ikilisi olsun
Tolgay kimdir ne s..... dir de Selçukla kıyaslayan kendini futbol ulemasi sananlar var. Tey Allah im tey...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzleriz kardeş sıkıntı yok 5 yıldır izliyoruz zaten. Hatta izletiyoruz cümle aleme.He izlersin yarın görürsün ok mi
Muhtemel 11 ne. Hangi kadro olcak diyolar genel olarak.
Isteseniz de istemeseniz de kaptan oynayacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk