GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 23

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
23/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Nasıl da yakaladın beni bravo :D .Değişik değişik konuşmayın.Ben orta sahalardan bahsediyorum.Diğer taraflarla ilgili herhangi bir yorumum oldu mu.Orta sahayı adamlara teslim edeceğiz bunu anlamak için prof olmaya gerek mi var.Yine her atak ceza sahamızda bitecek.Senin hücumcuların gününde olmazsa o zaman yandın işte.Yarın burda herkes yırtınacak merak etme bu nasıl orta saha diye.Orta sahamıza bak bir tane hazırlık maçı oynamış Selçuk,1 hafta önce gelmiş Tolga Ciğerci ve rızıkların efendisi Hamit.Bu orta sahanın üstünden nasıl geçecekler hep beraber göreceğiz.Bruma,Sneijder falan ekstra oynamazlarsa bu maçtan bişey beklemiyorum ben.Melo varken adamların 4 senede bir galibiyeti yokken melo gidince 2 maçı da kazandılar.Senin melo ayarında adamın yoksa bunları bile yenemezsen bu kadar açık net
Fener maçında da aynı şeyleri söylüyorlardı noldu koyduk geçtik Galatasaray bitti demeden bitmez ayrıca sen tolgayı da snieyder den iyi dedin ya helal sana daha dünkü süt çocuğunu Messi yaptın ya helal olsun başka bişey demiyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçında da aynı şeyleri söylüyorlardı noldu koyduk geçtik Galatasaray bitti demeden bitmez ayrıca sen tolgayı da snieyder den iyi dedin ya helal sana daha dünkü süt çocuğunu Messi yaptın ya helal olsun başka bişey demiyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim yazdıklarımın neresinde Sneijder var.Kendin öyle bir karşılaştırma yapmak istiyorsan bilemem ama benim yazdıklarımda öyle bişey yok

Tolgay kimdir ne s..... dir de Selçukla kıyaslayan kendini futbol ulemasi sananlar var. Tey Allah im tey...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay bebesinin liverpool maçında attıgı golden başka bir haltını göremedik.

Selçuk İnan gibi bir Dünya yıldızı ile karşılaştırmayın şu tolgay bebesini arkadaşlar.

Selçuk yalnızca 45 dakika oynadı ama bence iyiydi o maçta, bir ön libero alınırsa bu sene daha iyi bir Selçuk izleriz.

{taptap}

Şenol Güneş: "Yarın Sayın Seba'nın ölüm yıldönümü, Atiba çocuk bekliyor, benim de çocuklarımın doğum günü. Enterasan bir gün olacak."

Sneijder reis klas adamdir. Ilk hediye Sneijder'den olur...

Hediye oyuncak fuze olacakmis bu arada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt