GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 25

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
25/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Selçuk İnan: "Galatasaray 6. senem. Bir çok farklı oyuncuyla oynadım. Melo ile uyum sağladığımız için o dönem çok başarılı olduk."
Selçuk İnan: "Tolga bence çok kaliteli bir oyuncu. Genç oyuncu, kendisine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız."

Son düzenleme:
Riekerink: "Geçen sezon kısa bir dönem için göreve geldim. Oyuncuları tanımam için bir dönemdi. Kendi felsefemi anlatmaya çalıştım."
Riekerink: "Felsefemi, anlayışımı geçen sezon sonunda takıma yansıttığımı düşünüyorum. Bu yüzden, bu sene sıfırdan başladık diyemem."
Riekerink: "Beşiktaş maçı bu sezon için önemli bir ölçüt. Atletico maçı iptal olduğu için üzüldüm. Önemli bir test olacaktı."

CprNOE-WEAAIPlm.jpg

Bizim kadromuz bence les.

Ama besiktasinki daha da beter. Ileri ucunda Cenk Tosun, Kerim Frei, Olcay Sahan oynayan bir takim. Yenmemiz lazim sacmalamazsak

Bence sabri Cavanda dan daha iyi oyuncu sikinti Cavandanin oynamamasi degil . Sikinti hala adam akilli bir on liberomuzun olmamasi. Melo gittikten sonra alinan adamlara bak hele. Donk, Bilal, Tolga.

Bence sabri Cavanda dan daha iyi oyuncu sikinti Cavandanin oynamamasi degil . Sikinti hala adam akilli bir on liberomuzun olmamasi. Melo gittikten sonra alinan adamlara bak hele. Donk, Bilal, Tolga.

Atiba-Tolgay ezer diyince de beşiktaşlı oluyoruz veya futbol bilgini oluyoruz :D bunu söylemek için alim olmak mı gerekiyo acaba.O bölgede bariz leş gibiyiz.İleri uçta da onlar leş gibi ama ne bileyim bir Cenk pozisyona girerse de affetmez yani.İşte o pozisyonları da çok fazla veririz şu kadroyla.Defansları saymıyorum bile al birini vur ötekine

Atiba-Tolgay ezer diyince de beşiktaşlı oluyoruz veya futbol bilgini oluyoruz :D bunu söylemek için alim olmak mı gerekiyo acaba.O bölgede bariz leş gibiyiz.İleri uçta da onlar leş gibi ama ne bileyim bir Cenk pozisyona girerse de affetmez yani.İşte o pozisyonları da çok fazla veririz şu kadroyla.Defansları saymıyorum bile al birini vur ötekine

Yarinki maci aliriz sikintim ok o konuda. Orta sahayi besiktas alsada ileride is yapacak adami yok. Cenki gorduk hep beraber Avrupa Futbol Sampiyonasinda. 3 ay top oynamayan Buraki Cenke tercih etti Fatih Terim. Chedjou Cenki yer. Carole Frei yi savunabilecek kalitede. Keza Olcay cok hareketli bir adam degil onun kanadindan da sikinti yasamayiz. Burada tek sikinti Oguzhana top aldirmayacaksin. Tolgada 13 km. kosuyor mac basina diyorlar, salalim kossun iste. Surekli rahatsiz etsin Oguzhani. Besiktas 80 dk. top ile oynasin kolay kolay gol atamaz bize karsi bu kadrosuyla. Bizim ileri uclumuz oldukca hizli ve seri. 2-3 pozisyona girer maci aliriz bence.

Lig icin ise ayni seyi dusunmuyorum. Bir on libero bir de stoper alinmadigi surece sampiyon olamayiz

Sonucu bu vatandaşların performansları ile

-----------------Eren---------------------

Bruma--------Sneijder---------Sinan/Poldi

bu aşağıdaki vatandaşların performansları belirler

------------Selçuk--------Tolga---------

Carole-----Chedjou---Serdar------Sabri

Umarım üsttekiler kazanır.

Geri
Üst Alt