GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 37

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
37/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
fenerliler mal tamam ama bu kargalardan ayrı bir tiksiniyorum , bilerek yapıyor bu .pneler , acayip bir eziklik piskolojileri var.

bak tinercinin biri ne yazmış ekşiye ..

küfür içerir

[FONT=&quot]****************************************** çocuğu fetö taraftarı tarafından gerçekleştirilmiştir. kabul edin hepiniz ****************************************** çocuğusunuz, kansız ibneler . o fetö denilen sikiğin sözde dualarıda kurtaramayacak artık sizi. artık o oropu çocuğunun önünde diz çöküp sakso çekmekle şampiyon olunmayacak . kudurun o yüzden itler artık tek başınasınız ve tek başına siz bir hiçsiniz .[/FONT]https://www.facebook.com/sharer.php...eksisozluk.com/content/img/ilogo_fbv2.png&v=1https://eksisozluk.com/entry/tweet/62310684
13.08.2016 15:26 ~ 15:40
​
randomaccessmemories
​

kutuplaşma ve aşırı fanatizm yüzünden bu iğrenç olaylar son zamanlar fazlasıyla yaşanıyor maalesef

o saldırıyı düzenlenen gslılar Galatasaraya hakarettir.

Bu saldırılar tek tarafa mal edilemez. Türkiyede fanatik kesimin yapısı bu, renk farketmeksizin hepsi aynı bokun laciverti. O yüzden Galatasaraylılar böle saldırgan beşiktaşlılar bu kadar tiner çekmiş söylemleri hiç bir fayda getirmez. Herkez önce kendi çöplüğünü temizleyecek.

Renk ayırt etmeksizin tüm takım taraftarları arasındaki holigan ve eşkiya tayfası temizlenmeden bu ülkenin sporundan bir yol olmaz.

İnşallah kazanırız.

Yalnız muhtemel kadroya bakınca insan garip hissediyor. Hepimiz bu sezonun farklı olacağına inanıyoruz ama sadece Bruma değişik geçen seneden. :D Hiçbir şey değişmeyecek hissine kapılıyorsunuz ister istemez. Umarım böyle olmaz. :)

Galatasaraylarin Galatasaray dan başka ne dostu ne arkadaşı nede kardeşi vardır. Hepsi hemen hemen aynı it bu kuş pisliklerin arasında. Fanatik matatik ile alakası yok bunun artık. Genlerine girmiş bu şerefsizlik artık

Demistim ben deplasman yasaginin kalkmasi uzun sürmez yakinda yine getirirler diye.

Bizim millet manyak abi yapacak birsey yok, bence en dogrusu deplasman yasagi. Insanlarin birbirinee tahammülü kalmadi.

Hani ne kadar mal bir milletiz ya. Tamam küfüre fitim, anama bacima küfür et onu bile sorun etmem, küfürlü sarkilar yap, normal sarki söyle, bunlar olsun olmadan zevki olmaz. Fakat gidip otobus kirmak, insan dövmek futbol uguruna nedir ya, bunu hic anlamadim.

bjk taraftari simdi "yaw bizde saldirdik, bunu niye konusan yok" diye kendilerini övüp medya yi mi elestiriyorlar? :red:

Geri
Üst Alt