Akşam tinerciler tribünden fetölü metölü tezahüratlar yaparsa o maç bitmez
Isin icine siyaset girerse zaten mac bitmez.
Ben korkuyorum açıkçası
Bazı kesimler maçın hemen öncesinde yani birkaç gündür sürekli fetö Galatasaray haberleri yaparak diğer takım taraftarlarını adeta doldurdular. Ortalığı bulandırmak için kasıtlı yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bir kargaşa çıkarılmak istenirse bu en kolay böyle kendini bilmez ipsiz sapsız tinerci bebeleri doldururak olur. Umarım herşey normal seyrinde gider
Ya kardeş bir şeyi de beğen, Sabri'yi beğenirsin ama takıma leş dersin . Hatırladığım kadarıyla yaşın 17 18 idi. Bu yaşta bu ne memnuniyetsizlik , her şeye bir kulp buluyorsun . Sabri iyi ama takım leş! Sabri dünyanın en kötü futbolcusu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu seneki transferleri begenmedim. Ki sirf ben degil neredeyse butun forum begenmedi. Ayrica bence Sabri Cavanda dan daha iyi futbolcu . Trabzon zil takip oynadi Cavanda yi gonderince. Goreceksin bu sene aldigimiz en az 2 adami seneye yollamak icin yer arayacagiz. Ben ne dogru biliyorsam onu yaziyorum kardesim.
beşiktaş maçlarında hep fos podolskiBence Poldi oynamali en ucta. Adam sansi buldu mu affetmiyor vallah topu bombaliyor direkt.