GSCimbom
2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM!
Murat Saylak

2016 | Galatasaray (3) 1-1 (0) Beşiktaş | M.S | 13 Ağustos | KUPA BİZİM! Sayfa 38

Murat Saylak ·

Cevap
3,1K
Okunma
133,8K
Sayfa
38/158
BGalatasaray (3)11(0) Beşiktaş13 Ağustos
Isin icine siyaset girerse zaten mac bitmez.

Ben korkuyorum açıkçası
Bazı kesimler maçın hemen öncesinde yani birkaç gündür sürekli fetö Galatasaray haberleri yaparak diğer takım taraftarlarını adeta doldurdular. Ortalığı bulandırmak için kasıtlı yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bir kargaşa çıkarılmak istenirse bu en kolay böyle kendini bilmez ipsiz sapsız tinerci bebeleri doldururak olur. Umarım herşey normal seyrinde gider

Yahu bu olaylar neden oluyor,insanlık hiç mi yok bunların içinde.Maç içinde kesin feto derler zaten orası ayrı onları takmamak lazım 10 yıla 1 kere şampiyon olan kargaların beyni yok.

Şu olayları önlemek veya azaltmak dünyanın en kolay işi. Bugüne kadar önlenmediyse art niyet demektir.

Her yerde kamera telefon vs var. Tespit edilen gözüken herkese bas cezayı gelirine göre maaşının 10 katı para cezası vs neyse olabildiğince ağır cezalar kes. Bitti gitti. Sen daha sahaya atlayıp hakem döven taraftara ceza vermiyorsan kusura bakma birilerinin bu kavga gürültü işine geliyor demektir.

Ben korkuyorum açıkçası
Bazı kesimler maçın hemen öncesinde yani birkaç gündür sürekli fetö Galatasaray haberleri yaparak diğer takım taraftarlarını adeta doldurdular. Ortalığı bulandırmak için kasıtlı yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bir kargaşa çıkarılmak istenirse bu en kolay böyle kendini bilmez ipsiz sapsız tinerci bebeleri doldururak olur. Umarım herşey normal seyrinde gider

Dün neredeyse bütün kanallarda akşam haberlerinde Feto'nun bizim oyuncularla bir arada olduğu video yayınlandı. Dediğin gibi bir dolduruş var.

Bu yönden bakınca Bjk'ye saplamak lazım diye düşünürken, işin diğer boyutu da beni korkutuyor, ki o da Bu takımda alınan sonuçlar eksiklerin üzerini örtmüştür daima. Burada alınacak bir iyi sonuç eksik bölgelerin üzerini örtecektir büyük iht.

Ya kardeş bir şeyi de beğen, Sabri'yi beğenirsin ama takıma leş dersin . Hatırladığım kadarıyla yaşın 17 18 idi. Bu yaşta bu ne memnuniyetsizlik , her şeye bir kulp buluyorsun . Sabri iyi ama takım leş! Sabri dünyanın en kötü futbolcusu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu seneki transferleri begenmedim. Ki sirf ben degil neredeyse butun forum begenmedi. Ayrica bence Sabri Cavanda dan daha iyi futbolcu . Trabzon zil takip oynadi Cavanda yi gonderince. Goreceksin bu sene aldigimiz en az 2 adami seneye yollamak icin yer arayacagiz. Ben ne dogru biliyorsam onu yaziyorum kardesim.

Cgv3a9qXEAAbujJ.jpg

Bu seneki transferleri begenmedim. Ki sirf ben degil neredeyse butun forum begenmedi. Ayrica bence Sabri Cavanda dan daha iyi futbolcu . Trabzon zil takip oynadi Cavanda yi gonderince. Goreceksin bu sene aldigimiz en az 2 adami seneye yollamak icin yer arayacagiz. Ben ne dogru biliyorsam onu yaziyorum kardesim.

Yaşını doğru mu dedim ? Eğer doğru dediysem bana kardeşim demezsen Mutlu olurum yaş itibariyle. Sabri'yi Trabzon'a koysan bacağını keser stada asarlar; yine Cavanda'ya iyi yapmışlar . Ben de transferleri beğenmedim ama bu Sabri gibi futbol yeteneksizini büyütmek anlamına gelmez ki. Cavanda ilk 2 ayında nedense o zil çalanlar tapıyordu, gir internete yorumlara bak istersen. Ben cavanda ya da başkası iyidir ya da harika oynayacak demedim ki Özbek'in aldığı her adam şüphelidir lakin Sabri sırf bu zihniyet yüzünden 2002'den beri oynuyor. Trabzon seyircilerini ciddiye alıyorsan dün aç hazırlık maçına bak , adamlar hazırlık maçında dahi kafayı buluyorlar. O ortamda messi ne yapar ? Bu cavanda müthiş demek değil sakın yanlış anlama ama Sabri kim , o adam sırf evlat diye burada hala

Sent from my iPhone using Tapatalk

bruma da dökülür,sinan da...selçuktan bi pok olmaz zaten.tolga futbolcu değil.podolski bi fener maçında iyiydi.sneijderi yer atiba.tolgay ve oğuzhan maçın yıldızı olur.quaresma da carole'ı perişan eder.

Takima bir tane seviye atlatacak oyuncu almadilar. ABV Dursun. 2 tane adam gibi transferle bu takim cok rahat sampiyon olurdu. 2 sene sonra yeni gelenlerden belki Eren haric hepsini sutlariz.

Geri
Üst Alt