2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

warriors bu sene barnes ve ezeli'yi elinde tutabilirse 2-3 sene daha şampiyonluğa ambargo koyar.gerçi barnes ve ezeli'yi sign and trade yapıp durant'i alma hedefleri varmış bakalım ne olacak?

Yok kardeşim bu sefer siyasetle alakası yok..

Sadece yavşak, goril görünümlü, rakiplerine ve takım arkadaşlarına saygı duymayan, bencil bir maganda olduğu için sevmiyorum :)

Ayrıca 10 küsur yıldır 5-6 adım atarak turnikeye girmesine rağmen hakemlerin o pozisyonlarda birden kör olmasına da fitil oluyorum..

%20 üçlük yüzdesiyle hala utanmadan çizgi gerisinden şut çeken o ahmakça özgüvene de ayrı hastayım..

Kasları fazla, kafası az gelişmiş bu orangutan kendini "dünyanın en iyisi" olarak görüyor.. bizzat kendi ifadesi..

Bana göre bırak jordan'la kıyaslanmayı, salt yetenek olarak Hidayet Türkoğlu bile LeMal'dan iyidir..

Cok iyi bir atlet, baska da bir sey degil. Lig cok ugrasiyor adami kral yapmak icin, ama olmayinca olmuyor iste.

Asil sorun ama bu herif taa 16 yasindayken gelmis gecmis en iyi basketbol yetenegi olarak lanse edilmesiydi. Bence baskiyi kaldirmadi bunye, cunku ilk Cleveland doneminden beri basketbol yetenegi olarak neredeyse hic gelismedi.

Amerikan sporlarinda genclere boyle asiri garip roller yukluyorlar. Beyzbolda da Bryce Harper diye bir adam var mesela, cok da iyi oyuncu, ama 19 yasindayken gelmis gecmis en iyilerden olarak lanse edince medya, adamin oyle olacagi varsa da olamadi. Hos daha genc Harper, bir bakarsin en iyi de olur.

Katılmam,Galatasaray'ın NBA takımı yok.
tumblr_nkk8sbVBG41solxm8o1_500.gif

Sadece yavşak, goril görünümlü, rakiplerine ve takım arkadaşlarına saygı duymayan, bencil bir maganda olduğu için sevmiyorum :)

Ayrıca 10 küsur yıldır 5-6 adım atarak turnikeye girmesine rağmen hakemlerin o pozisyonlarda birden kör olmasına da fitil oluyorum..

%20 üçlük yüzdesiyle hala utanmadan çizgi gerisinden şut çeken o ahmakça özgüvene de ayrı hastayım..

Kasları fazla, kafası az gelişmiş bu orangutan kendini "dünyanın en iyisi" olarak görüyor.. bizzat kendi ifadesi..

Bana göre bırak jordan'la kıyaslanmayı, salt yetenek olarak Hidayet Türkoğlu bile LeMal'dan iyidir..

20120911021001-4796-big.jpg

Haydaooo Lebrondan bende haz etmem reyiz ama adama Melih Mahmutoğlu muamelesi yapmışın sanki

Lebramcılar yine ortada yok keh keh keh

O değilde Curry'nin sakatlığı devam ediyor muhtemelen dün yine 25 dk oynamış.

Normal sezon performansinin gerisinde. O yokken direksiyonu eline alanlar cok iyi is cikardi 2 mactir. Dun erken faul problemine girdi Curry.

playofflar dahil 1 sezonda en cok maç kazanma rekorunu egale etmiş gsw. 1 maç daha alırsa sezonu rekorlarla kapayacak

Daha öncede söylediğim gibi final aslında çoktan oynandı ve bitti. Bu malumun ilamı. NBA yönetimi sezon içinde daha çok takımın play-off potasında kalması için doğu ve batı sistemini sürdürüyor ama iki taraf arasında dağlar kadar fark var. Batıda ilk dört takım zaten doğunun liderini rahatlıkla alaşağı edebilir durumda. Diğerlerinin de zorlayacağı kesin. Finaller gittikçe sıradan ve heyecandan uzak olmaya başladı. Böyle giderse NBA yönetiminin bir çare bulması gerekecek.

Geri
Üst Alt