Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.364
- 5
- 288
Nowitzki serbest kalmış.Lebron'un yanına ya da GSW'ye.Cavs'e gitmesi daha iyi olur.Hem cavsın ihtiyaç duyduğu adam olabilir benchten gelerek hem de ucuza kaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 39 yaşına doğru ilerliyor yahu.Nowitzki serbest kalmış.Lebron'un yanına ya da GSW'ye.Cavs'e gitmesi daha iyi olur.Hem cavsın ihtiyaç duyduğu adam olabilir benchten gelerek hem de ucuza kaparlar.
Adam 39 yaşına doğru ilerliyor yahu.
Aslolan Galatasaray !!!
Baskete yaş sınırını bilmiyorum ama 39 yaşına dayamış bir oyuncu nda de üst seviye takımda oynaya bilirmi ki ciddi soru işareti bence. Jordan bile gitti sonra küçük kadroda tamamladı kariyerini.Geçen sene fena oynamadı ama.Bir de Mavs gibi bir takımda.
Baskete yaş sınırını bilmiyorum ama 39 yaşına dayamış bir oyuncu nda de üst seviye takımda oynaya bilirmi ki ciddi soru işareti bence. Jordan bile gitti sonra küçük kadroda tamamladı kariyerini.
Aslolan Galatasaray !!!
Basketbolda veteran olarak oynamak mümkün.Sonuçta 10 dakika oynayıp iyi katkı verebilir bunun örneği çok.
tarz'dan anladigin kadar basketten de anliyorsunbirde CURRY ile MICHAEL JORDAN ı kıyaslayanlar ve 96 BULLS ILE BU GSW ı kıyaslayanlar vardı an itibari ile
JORDAN > KOBE > LEBRON > curry
96 BULLS > 2002 LAKERS > gsw 2016
çok net
yok artık ya neyin kafası bubirde CURRY ile MICHAEL JORDAN ı kıyaslayanlar ve 96 BULLS ILE BU GSW ı kıyaslayanlar vardı an itibari ile
JORDAN > KOBE > LEBRON > curry
96 BULLS > 2002 LAKERS > gsw 2016
çok net
yok artık ya neyin kafası bu
lebron kadar nba maçlarında hüküm eden başka adam yoktur
mj de öyleydi
lebron = jordan > curry > kobe
curry ve kobe kapışır curry geçer
çok reisce 1 cevap :005:Kobeye efsane diyip Lebron efsane değil diyen birkaç yeni yetme Lakers fanboyu vardı bu forumda.Onlar gitsin squash takip etsinler.Kobenin Lebronu geçtiği tek nokta şampiyonluk sayısı.3'ünde yanında Shaq var diğer ikisinde Gasol var.Şu uzunları Lebronun yanına koy 4-5 sene ligi domine etmezse ben basket falan izlemem.Lebron biraz daha sıksa tüm zamanlar sayı,ribaund ve asist listesinde ilk 20 ye giren tek oyuncu olacak ama ribaundda girmesi mümkün görünmüyor.Oscar Robertson'dan beri tüm zamanlar sayı ve asist listesinde ilk 20'ye girmiş tek adam.Adam tüm zamanlar playoff sayı,ribaund,asist listesinde ilk 10'da ve büyük ihtimalle tüm zamanlar playoff sayı lideri olarak kariyerini bitirecek.Büyük ihtimalle kariyer sayısında Karl Malone geçip Abdüljabbar'ı zorlayacaktır.Kobe efsane ama Lebron loser dimi.Tabi canım kesin öyledir.Kobe Lebron'dan büyük diyenlerle de tartışmam ben zaten.Kobe İlgauskasla,Anderson Varejoyla,Kevin Love'la şampiyon olsun ben onu göreyim
çok reisce 1 cevap :005:
böyle basketboldan anlayan adamlar maalesef forumda az
lebron düşmanlığı gözleri kör etmiş
gec bu isleri D-Wade ve Kyrie Irving ne borumuKobeye efsane diyip Lebron efsane değil diyen birkaç yeni yetme Lakers fanboyu vardı bu forumda.Onlar gitsin squash takip etsinler.Kobenin Lebronu geçtiği tek nokta şampiyonluk sayısı.3'ünde yanında Shaq var diğer ikisinde Gasol var.Şu uzunları Lebronun yanına koy 4-5 sene ligi domine etmezse ben basket falan izlemem.Lebron biraz daha sıksa tüm zamanlar sayı,ribaund ve asist listesinde ilk 20 ye giren tek oyuncu olacak ama ribaundda girmesi mümkün görünmüyor.Oscar Robertson'dan beri tüm zamanlar sayı ve asist listesinde ilk 20'ye girmiş tek adam.Adam tüm zamanlar playoff sayı,ribaund,asist listesinde ilk 10'da ve büyük ihtimalle tüm zamanlar playoff sayı lideri olarak kariyerini bitirecek.Büyük ihtimalle kariyer sayısında Karl Malone geçip Abdüljabbar'ı zorlayacaktır.Kobe efsane ama Lebron loser dimi.Tabi canım kesin öyledir.Kobe Lebron'dan büyük diyenlerle de tartışmam ben zaten.
Kobe İlgauskasla,Anderson Varejoyla,Kevin Love'la şampiyon olsun ben onu göreyim