2016 NBA Finals | Golden State Warriors 3-4 Cleveland Cavaliers | ŞAMPİYON CAVS!

Nowitzki serbest kalmış.Lebron'un yanına ya da GSW'ye.Cavs'e gitmesi daha iyi olur.Hem cavsın ihtiyaç duyduğu adam olabilir benchten gelerek hem de ucuza kaparlar.

birde CURRY ile MICHAEL JORDAN ı kıyaslayanlar ve 96 BULLS ILE BU GSW ı kıyaslayanlar vardı an itibari ile

JORDAN > KOBE > LEBRON > curry

96 BULLS > 2002 LAKERS > gsw 2016

çok net

Son düzenleme:
Noviski gelsin Kingimizin elini etegini öpsün Kingimiz de gelecek sene kendisine bir yüzük hediye etsin.

73-9 rekoru GSi bitirdi.Adamlar 82 maça da play off sezonu gibi asılmak zorunda kaldı.Bedeli de ağır oldu.

Geçen sene fena oynamadı ama.Bir de Mavs gibi bir takımda.
Baskete yaş sınırını bilmiyorum ama 39 yaşına dayamış bir oyuncu nda de üst seviye takımda oynaya bilirmi ki ciddi soru işareti bence. Jordan bile gitti sonra küçük kadroda tamamladı kariyerini.

Aslolan Galatasaray !!!

Baskete yaş sınırını bilmiyorum ama 39 yaşına dayamış bir oyuncu nda de üst seviye takımda oynaya bilirmi ki ciddi soru işareti bence. Jordan bile gitti sonra küçük kadroda tamamladı kariyerini.

Aslolan Galatasaray !!!

Basketbolda veteran olarak oynamak mümkün.Sonuçta 10 dakika oynayıp iyi katkı verebilir bunun örneği çok.

birde CURRY ile MICHAEL JORDAN ı kıyaslayanlar ve 96 BULLS ILE BU GSW ı kıyaslayanlar vardı an itibari ile

JORDAN > KOBE > LEBRON > curry

96 BULLS > 2002 LAKERS > gsw 2016

çok net
yok artık ya neyin kafası bu

lebron kadar nba maçlarında hüküm eden başka adam yoktur

mj de öyleydi

lebron = jordan > curry > kobe

curry ve kobe kapışır curry geçer

Curry Kobe nin tirnagi olamaz. Mental olarak savasci degil Curry, Lebron ise savasci.

o yüzden MJ > Kobe > LeBron > Curry

Kobeye efsane diyip Lebron efsane değil diyen birkaç yeni yetme Lakers fanboyu vardı bu forumda.Onlar gitsin squash takip etsinler.Kobenin Lebronu geçtiği tek nokta şampiyonluk sayısı.3'ünde yanında Shaq var diğer ikisinde Gasol var.Şu uzunları Lebronun yanına koy 4-5 sene ligi domine etmezse ben basket falan izlemem.Lebron biraz daha sıksa tüm zamanlar sayı,ribaund ve asist listesinde ilk 20 ye giren tek oyuncu olacak ama ribaundda girmesi mümkün görünmüyor.Oscar Robertson'dan beri tüm zamanlar sayı ve asist listesinde ilk 20'ye girmiş tek adam.Adam tüm zamanlar playoff sayı,ribaund,asist listesinde ilk 10'da ve büyük ihtimalle tüm zamanlar playoff sayı lideri olarak kariyerini bitirecek.Büyük ihtimalle kariyer sayısında Karl Malone geçip Abdüljabbar'ı zorlayacaktır.Kobe efsane ama Lebron loser dimi.Tabi canım kesin öyledir.Kobe Lebron'dan büyük diyenlerle de tartışmam ben zaten.Kobe İlgauskasla,Anderson Varejoyla,Kevin Love'la şampiyon olsun ben onu göreyim

Kobeye efsane diyip Lebron efsane değil diyen birkaç yeni yetme Lakers fanboyu vardı bu forumda.Onlar gitsin squash takip etsinler.Kobenin Lebronu geçtiği tek nokta şampiyonluk sayısı.3'ünde yanında Shaq var diğer ikisinde Gasol var.Şu uzunları Lebronun yanına koy 4-5 sene ligi domine etmezse ben basket falan izlemem.Lebron biraz daha sıksa tüm zamanlar sayı,ribaund ve asist listesinde ilk 20 ye giren tek oyuncu olacak ama ribaundda girmesi mümkün görünmüyor.Oscar Robertson'dan beri tüm zamanlar sayı ve asist listesinde ilk 20'ye girmiş tek adam.Adam tüm zamanlar playoff sayı,ribaund,asist listesinde ilk 10'da ve büyük ihtimalle tüm zamanlar playoff sayı lideri olarak kariyerini bitirecek.Büyük ihtimalle kariyer sayısında Karl Malone geçip Abdüljabbar'ı zorlayacaktır.Kobe efsane ama Lebron loser dimi.Tabi canım kesin öyledir.Kobe Lebron'dan büyük diyenlerle de tartışmam ben zaten.Kobe İlgauskasla,Anderson Varejoyla,Kevin Love'la şampiyon olsun ben onu göreyim
çok reisce 1 cevap :005:

böyle basketboldan anlayan adamlar maalesef forumda az

lebron düşmanlığı gözleri kör etmiş

çok reisce 1 cevap :005:

böyle basketboldan anlayan adamlar maalesef forumda az

lebron düşmanlığı gözleri kör etmiş

Son iki senenin final serisinde neredeyse triple-double ortalama yakalamış bir adamdan bahsediyoruz.Mevzu Kobe gibi 50 şut atıp 50 sayı atmak değil.Bazı yeni yetmeler bunu anlarlar mı artık bilemiyorum.Lebron bilmiyo mu 50 şut atıp 60 sayı yapmayı.Bu adamlar sonra gelip bize ahkam kesiyolar burda.Lakers efsanesi görmek istiyolarsa açsınlar nba tv yi eski maçları veriyo orada.Ordan Magic Jonhson'ı izlesinler efsane nasıl olunur

Kobe, Kingden iyidir diyenle basketbol konusmam.

Kobeye efsane diyip Lebron efsane değil diyen birkaç yeni yetme Lakers fanboyu vardı bu forumda.Onlar gitsin squash takip etsinler.Kobenin Lebronu geçtiği tek nokta şampiyonluk sayısı.3'ünde yanında Shaq var diğer ikisinde Gasol var.Şu uzunları Lebronun yanına koy 4-5 sene ligi domine etmezse ben basket falan izlemem.Lebron biraz daha sıksa tüm zamanlar sayı,ribaund ve asist listesinde ilk 20 ye giren tek oyuncu olacak ama ribaundda girmesi mümkün görünmüyor.Oscar Robertson'dan beri tüm zamanlar sayı ve asist listesinde ilk 20'ye girmiş tek adam.Adam tüm zamanlar playoff sayı,ribaund,asist listesinde ilk 10'da ve büyük ihtimalle tüm zamanlar playoff sayı lideri olarak kariyerini bitirecek.Büyük ihtimalle kariyer sayısında Karl Malone geçip Abdüljabbar'ı zorlayacaktır.Kobe efsane ama Lebron loser dimi.Tabi canım kesin öyledir.Kobe Lebron'dan büyük diyenlerle de tartışmam ben zaten.
gec bu isleri D-Wade ve Kyrie Irving ne borumu

Kobe İlgauskasla,Anderson Varejoyla,Kevin Love'la şampiyon olsun ben onu göreyim

lebron gelmis gecmis en pahali kadroyu kurdurdu anca kazanabildi oda 3-1 geriden gelerek

31 yaslarina kadar bakarak, lebron vs kobe, kobe nin lehine. Gasol ve Oneal iyi güzel de, Miami sanki b.k tu. Üstellik Western Conference baya daha zor. Eastern de bi b.k cikmiyor.

Geri
Üst Alt