2017/18 Sezonu Formaları - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÜNCELLEME: 29 Ocak 2017. Yabancı kaynaklardan aldığımız haberlere göre formaları düzenledik.Nike, elit takımlarının 2017-2018 sezonunda giyeceği formaları kulüplere sunmaya başladı. Bu süreçte de sızıntılara engel olamadı ki engel olmak da imkansız. Bu bilgiler ışığında Galatasaray’ın 2017-2018 sezonunda giyeceği formaların muhtemel çizimlerini yaptık.

4.png


İÇ SAHA FORMASI

1.png


Nike, artık Galatasaray’ın parçalısını klasikleştirdi. 2016-2017 sezonunda değişik çizgi oyunlarının ardından, görünümde gerçek parçalıya geri dönüyor Galatasaray. İlginç olarak göğüse ters renklerde bir yatay pencere açılmış ki bana göre tasarımı zenginleştirmiş. Formanın sırtı, 2011’den beri süregelen kırmızının aksine sarı olacak.

DEPLASMAN FORMASI
2.png


Yine Galatasaray’ın klasikleşmiş bir kültürü olan beyaz forma. EURO 2016’da şahit olduğumuz koldaki ince çizgiler bu formada sarı renk olacak. Formanın ana detay rengi ise kırmızı.

ALTERNATİF FORMA

3.png


Nike elit kategori takımlarının alternatif formaları 2014-2015’ten beri birebir aynı oluyor. Bu forma da bu şekilde olacak. Formanın ana rengi koyu bir mor/bordo. Formada ilginç bir kamuflaj deseni var, en yakın şekilde çizdik. Formanın ana detay rengi fuşya.

Formalar hakkında bildiklerimiz bu kadar. Belirmekte fayda var ki formaların birebir çizimleri değil, bildiklerimiz ışığında yaptığımız tasarımlar bunlar. Ancak bunlara yakın olacağını söyleyebiliriz.
 
İç saha yani parçalı bu sezon ki parçalı demeye bin şahit olan formaya bin basar.

Deplasman forması tam bir pijama hiç beğenmedim

Alternatif ise eh işte.
 
Deplasman forması bence de daha iyi olabilirdi ama iç saha ve alternatif çok güzel. Yani deplasmanlarda da alternatifi giyersek, deplasman formasını lazım olmadıkça kullanmazsak güzel olur. Geriye bu formaları doğru kişilere giydirmek kalıyor.
 
Parçalı formada logoların hizasındaki gereksiz renk değişimi olmasa gayet güzel bir forma tasarımı bence. Eğer o saçma olayı kaldırırlar ve parçalı renkleri düz bir şekilde inerse eğer 2013-2014 sezonunda giydiğimiz parçalı formadan sonraki en iyi parçalı formamız olur net. Umarım yönetimden birileri Nike tasarımcılarına böyle bir feedback göndermiştir.
 
Ben beğendim ama kılabın başındaki hainler gitmediği sürece 1 allah kuruş para harcamam.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu formayi nasil begendiniz yaw

Satranc tahtasi gibi. Koca Galatasaray'in formasini cocuk oyuncagina dondurduler. Parcali ile bu derece oynanamaz!

2013-2014 formasini hersene yapsinlar cok ufak degisikliklerle. Real , Barca gibi kuluplerde bu kadar degisim goremezsiniz deplasman formalari haric


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt