2017/18 Sezonu Formaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 aydır tartışıyoruz zaten.

Nike > Adidas.

Beğendim.

Bişi sorcam bunların nesini beğenmediniz ? Adidas'ın mal 3 çizgisini mi özlediniz aslında puma ya hayır diyemem de onlarda çok slim fit yapıyorlar be formayı giyebilmek için yağsız olmak gerekiyor.

Adidas gibi rezil tasarımcı diğer 2 şikeciyi şeyine takmazken biz Nike'ın elit takımından biriyiz.

LyO8Qz.png

Zamanında bizi almak için Adidas'a tazminat ödediler diye hatırlıyorum.

formalar bizim takımı yansıtıyor. Kaleci harici bi b.ka yaramaz.

Murhan iyi yakalamis sizdirilan formalari. Tebrik ediyorum Murhan seni.

Parçalının üst tarafının tasarımı bana bir nebze de olsa Hırvatistan Milli Takım formasını hatırlattı. Var mı acaba dizayn eden o şekilde ?

Bu arada açıkçası hala 99-2000 yıllarındaki sarı kırmızı çubuklu formanın bende oluşturduğu hissi bir daha hiç göremedim.

zenci transfer sayısına göre forma alacağım

Şu beyaz formaya yıllardır güzel bir tasarım yapamadılar. Bu da çok kötü duruyor.

Parçalı bir nebze diyelim hadi, diğerleri çok çok kötü. Umarım böyle çıkarılmazlar...

Yalnız Nike-Adidas arasında kesinlikle Nike olur tercihim. İkisinin de farklı tekstil ürünlerinden çok kullandım, çok beğenerek aldıklarım da dahil Adidaslardan memnun kalmadım, artık uzak duruyorum...

Beyaz forma skandal. 2008-2009 beyazı ve 2012-2013 beyazının yanına yaklaşamaz hiçbiri. Yıllar sonra bayraksız formamız olacak. Afgerin dursun.

Ben de 2018-2019 formaları sızdı sandım. Eski haber bu, geliştir kendini biraz murhan.

Nike'ın formalarını beğeniyorum da bize yaptığı formalar sıkıntılı. 2013-2014 sezonu hariç beğenmiyorum. Bunda da parçalı hariç kötü gibi duruyor. Parçalı da kusursuz değil. Hani adidas veya başka bir firma ile anlaşılsa çok daha kötü olacağını bildiğim için Nike'a da bir şey diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt