Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.256
- 6.172
- 1.048
bjk bastıracak kontradan ezekiel-fofana-traore 3lüsüne bıraksınlar haşat olur bjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mitrovic-Milosevic-Pedro Franco var ellerinde ama hiç kullanmadılar bile. Pedro Franco Kolombiya alt yaş grubunda Dünya Kupası'nda yanılmıyorsam en iyi 11'e girmişti. Bence iyi bir kumaşı vardı o herifin.Bu BJK'de Tosic'ten başka stoper yok mu? Yoksa müthiş.
Haşortmanlı mal gidince konya top oynamaya başlamış.
Ellerindeki en iyisi Tosicse ve yeni stoper almazlarsa çok iyi olur. Acayip vurdumduymaz bi herif.Mitrovic-Milosevic-Pedro Franco var ellerinde ama hiç kullanmadılar bile. Pedro Franco Kolombiya alt yaş grubunda Dünya Kupası'nda yanılmıyorsam en iyi 11'e girmişti. Bence iyi bir kumaşı vardı o herifin.
Bu saatten sonra oynatacaklarını da sanmıyorum. Ama o Tosic ağır saatli bomba...
Basaridan değil futboldan bahsediyorum. Tr kupasının neyini hayal edemiyorlar onu da anlamadım.Konya haşortmanlıyla hayal dahi edemeyeceği başarılar yaşadı. Sen beğenmiyosundur da adamın sistemi var ve defalarca başarı yakaladı.
Lens'e parayı gömdüler, şimdi stoperi kiralık alırlar büyük ihtimalle.Ellerindeki en iyisi Tosicse ve yeni stoper almazlarsa çok iyi olur. Acayip vurdumduymaz bi herif.
Renktaş bilgilendirme yapalım şu an yanlış biliyosunSinan bilgin maça gelmemiş mi hayret. Gerçi normal hava alanı çökmüş kapatmışlar uçak bulamamıştır kos koca sinan bilgin otobüsle gelecek değil ya dimi reyiz
kulubun baskan neci
neden karaktersiz arkadaşın mı?