2017 | Beşiktaş 1-2 Konyaspor | MS | 6 Ağustos | ATV

bjk bastıracak kontradan ezekiel-fofana-traore 3lüsüne bıraksınlar haşat olur bjk

Bu BJK'de Tosic'ten başka stoper yok mu? Yoksa müthiş.
Mitrovic-Milosevic-Pedro Franco var ellerinde ama hiç kullanmadılar bile. Pedro Franco Kolombiya alt yaş grubunda Dünya Kupası'nda yanılmıyorsam en iyi 11'e girmişti. Bence iyi bir kumaşı vardı o herifin.

Bu saatten sonra oynatacaklarını da sanmıyorum. Ama o Tosic ağır saatli bomba...

Oğuzhan her zamanki gibi, önünde 10 numara olmayıp kendisi o mevkide oynayınca dökülüyor..

8 numara oynayınca vasat takımlara karşı etkili oluyor ama her güçlü orta saha bence Oğuzhan - Atiba'ya üstün gelir. İnanıyorum ki Badou ile Fernando bu ikiliyi ezecek.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

bjknin tek hücum planı quaresma valla bu adamlara meydanı boşş bıraktık..sol bek ve sol açığı da alalım ortalık karışacak

Bu sene lig baya iyi gececek gibi tüm takımlar iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitrovic-Milosevic-Pedro Franco var ellerinde ama hiç kullanmadılar bile. Pedro Franco Kolombiya alt yaş grubunda Dünya Kupası'nda yanılmıyorsam en iyi 11'e girmişti. Bence iyi bir kumaşı vardı o herifin.

Bu saatten sonra oynatacaklarını da sanmıyorum. Ama o Tosic ağır saatli bomba...
Ellerindeki en iyisi Tosicse ve yeni stoper almazlarsa çok iyi olur. Acayip vurdumduymaz bi herif.

Yalnız bizim için bu sene çok tehlikeli bir durum var. N diaye ve Fernando topa sert temiz giren adamlar. Türk hakemleri hakem olmadıkları için bu pozisyonlara çok faul çalabilirler. Çalmazlarsa da çaldırtırlar. Rıdvan bir devre arası Gs rakibi dövdü , Tümer Metin Gs'ye faul çalmıyorlar deeler işi döndürürler.

Örneğin şu videoyu izleyin adam tertemiz almış topları hiçbirinde faul yok ve faul çalınmamış ama bunu bizde düşünün bunların en az yarısına faul çalarlar. Adam 1 aya kalmaz delirir.

YouTube

Son düzenleme:
Eyyamcı Fırat.
Erman Toroğlu hemen yapıştırdı lafı.

P9 Gscimbom Mobile

Bu sene hakemler arkasından ittirmesse bjknın şampiyon olamaz geçen sene bile zar zor şampiyon olmuşlardı

Bakın teknik direktör etkisi. Elindekinden max verimi alabilmek = resit akcay iyi yapiyor

şimdilik en iyi görünen takım başakşehir,ndiaye ve fernando beni umutlandırdı feghouli sol bek ve sol açıkta eklensin 6-7.haftalardan sonra az çok anlarız takımdan ne olacağını

Sinan bilgin maça gelmemiş mi hayret. Gerçi normal hava alanı çökmüş kapatmışlar uçak bulamamıştır kos koca sinan bilgin otobüsle gelecek değil ya dimi reyiz
Renktaş bilgilendirme yapalım şu an yanlış biliyosun
Sinan bey geçen sene beşiktaş'lı idi
Bu sene başakşehirli
Bjk'nin maçında ne işi var adamın?

TapaTalK

FT hamlesiyle net favori haline geliriz.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Geri
Üst Alt