2017 | Beşiktaş 1-2 Konyaspor | MS | 6 Ağustos | ATV

Geçen sene bizim çalınan 15-20 puan ve bunlara hediye edilen 10-15 puanı düşünmek lazım. Bir de bizim rezil kadroya rağmen o şeyler oldu.

benfica açıklama yapmış sözleşme hükümlerine uyulmadığı için geri çağırdık...eğer gerçekten doğruysa taliscayı da kaybettiler

Ligde adam gibi hakem olsa belki şampiyon oluruz derdim ama bizim futbolculara top oynatmaz bunlar.

şimdilik en iyi görünen takım başakşehir,ndiaye ve fernando beni umutlandırdı feghouli sol bek ve sol açıkta eklensin 6-7.haftalardan sonra az çok anlarız takımdan ne olacağını
Herta ikinci yarı oyunu umut verdi. Gomis forma girmesi gerek ama. Feghouli ve sol bek gelirse bir de denayer kiralık bence gayet iyi oyun çıkabilir. Sol aciktansa sol bek daha acil

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basaridan değil futboldan bahsediyorum. Tr kupasının neyini hayal edemiyorlar onu da anlamadım.

Neyini hayal edecek. Konya arada ikinci lige düşen arada yükselen 10-12 sıraların, TR kupasında en iyi çeyrek finale gelen düşük ayar bir anadolu takımıydı, Aykut 'un gelmesi ve yeni stadla taraftarın yakaladığı havayla bu hale geldi 2 sene içinde. Adamlar bir lig 3.lüğü bir de Tr kupası gördü. Keza beğenmediğin futbolla fenerbahçeye uefada yarı final oynattı. Göze hitap etmiyordur ayrı mesele ama başarı yakalayan bir sistemi var.

Fegholi denayer ve Asamohayı veya yakın seviyede sol bek aldık mı tamamdır bence. Tudor da bu takımı şampiyon yapamazsa veya finale kadar götüremezse gitsin kumda hocalık yapsın

Traore'yi beğendim ben. Biz böyle futbolcuları bulamıyoruz bir türlü.

Sinan Bilgin

Bu sene başakşehir'i şanslı görüyorum sen yakından taraftarı olarak takip ediyosun ne düşünüyosun şampiyonluk hususunda ?

TapaTalK

traore geçen sene de en parlayan oyunculardandı karabükte iyi seçim yapmış konya mehdi de fena değil çok bozdu oğuzhanı falan

tolgay mı? ayağına kaç defa top değdi acaba? :D

İlk yarıda Bjk'de en düzgün işini yapan kişi

Bjk'nin ataklarını başlatan kişi

defans ile orta saha bağlantısını yapıyor

8 numara gibi oynamaya çalışıyor

Oğuzhan ise gezgin 10 numara oynamaya çalışıyor

Konya Tolgay'a baskı uygulasın Bjk düzgün atağa çıkamaz

Beşiktaş Medeli almazsa başı ağrır 45 dakikadan tayinde bulunmak sağlıklı değil ama orta sahaları düşük seviye defans orta saha arası dengeleri anormal şaşmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Sinan Bilgin

Bu sene başakşehir'i şanslı görüyorum sen yakından taraftarı olarak takip ediyosun ne düşünüyosun şampiyonluk hususunda ?

TapaTalK

Yani basaksehirin sampiyon olmasi beni havalara ucurmaz , kluple bir gonul bagim yok , daha once de soyledim , adamlarin bana cazip gelen yani huzurlu kavgasiz gurultusuz bir ortamlari olmasi , herkesin istedigi formayla maclara gelip kimsenin bir birine satasmamasi , kaliteli oyuncular , avrupa , formanin ve kazandiklari paranin hakkini sonuna kadar vermeye calismalari

sampiyonluk degil ama sevillayi gecse basaksehir asiri sevinirim

kombinesini aldik gidecegiz artik

Besiktas gol yerkene müthis sol bekleri nerdeyidi merak ettim onu gectim dünya stari pepe golde kimi tutmaya calisdi onuda anlamadim bizim maicona laf atiyorsunuz ama pepe bile dana gibi kalmis golde. Demeki orta sahan yol gecen hani olursa tolga selcuk ve bekin carsiya gitmise pepe de olsan golü ancak izlersin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Besiktasin yas ortalamasi üc kulavari kaldiramiyacak kadar cok yüksek bu sene cok pis patliyacak besiktas

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Şikeci tayfuru milli takıma yardımcı td yapmışlar he. Serefsizler.

Geri
Üst Alt