Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili alper
bjk dogru yonetiliyor , az harcama bol oyuncu satisi geliri elde ediyor demek
stadyumlari tum takimlar icinde lokasyon ve imaj olarak en iyisi demek
talisca , atiba , q7 gibi adamlari bizim ortalama 4 te bir para oynatabiliyor olduklarinu soylemek
kisaca objektif yorum yapmak besiktaslilik mi oluyor ?
ben hayatim boyunca realist yasadim , benim dunya gorusumde asiri stresler , sinirler , duygusalliklar yoktur , dogru neyse onu soylerim
yani besiktasa gidip kombine mi almisim , formasi mi var , odam bastan asagi sari kirmizi , terligimden nevresimine , senelerce spor yapmisim klupte
, uye olmusum , 18 senedir kombinem var kesintisiz
yani bu mantiksiz zihinde konumlandirmadan artik vazgecin biktirdi
fakat basaksehir ile ilgili sozlerim ciddi , hakkaten kombine aldim ve destekliyorum , maclarina da gidecegim , hic bir stadyumda milli macta bile gormedigim huzur orada var
fofana 91li lan sezon sonuna kadar iyi olursa istatistikleri,onu da alırız.
Ya bir vergi muhabbeti vardi, ben devletime seve seve 20 bin dolar veririm tarzi. O sezon genel olarak bir sebep yokken mac sonu toplantisinda surekli hukumet devlet buyuklerini agzindan dusurmuyordu.
Bu, benim gozumde acik karaktersizliktir. Galatasaray hocasinin her firsatta siyasi tarafini belli etmesini istemem. Hele ki o taraf guclunun yanindaysa, cunku bu cok affedersin yavs*kliktir.
Ne gibi. Lens girecek bu kadroya bide negrodo. Asıl sorunlu olan orta sahalarına kimse gelmiyor. Talisca gitti gibi zatenBeşiktaş'ın kadrosu olumlu anlamda bizden çok daha fazla değişecek. Normal kötü olmaları.
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi