2017 International Champions Cup | 18-30 Temmuz | Kanal D & CNN Türk

Manu çok iyi izlenim verdi ilk 8 dakikada çok baskılı ve tempolular.

Marcelo şov.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Efsanelerin geri dondugu bir sezon olur umarim

Yeniden Man Utd, Liverpool, Milan gibi takimlari zirveye oynarken gormek guuzel olur

carvahal gibi hicbir özelligi olmayan bir çöp realin sag beki bunlarda da ırkçılık fazla

O paslaşmalar ne öyle.

carvahal gibi hicbir özelligi olmayan bir çöp realin sag beki bunlarda da ırkçılık fazla

Kaliteli bek dünya genelinde nadir bulunuyor. Madrid gibi zirveye oynayan diğer takımlar da ellerindekini kaptırmak istemiyor. O nedenle biraz kalburüstü bekler için bile astronomik rakamlar isteniyor. Mesela daha geçenlerde City, Walker için 55m verdi. Walker kötü anlamında söylemiyorum, dünya genelinde mevkisinin yıldızlarından biri ama 55 de eder mi şimdi? Ayrıca Carvajal de iyi oyuncu.

Real top oynamaktan ziyade estetik hareketler yapmaya gelmiş gibi United daha disiplinli ve klasik kadrolarına göre daha eksikler.

Şakadır umarım

şaka degil reale kesinlikle yakısmıyor marcelo gibi bir adama göre asla üstdüzey degil ispanyol olmasından yırtıyor muhtemelen defalarcada izledim

hatta bana göre ramosun sag bek performansı bile bu adamdan iyi ,önceden realde raul albiol arbeloa gibi çöpler vardı yani reale göre çöp

simdide carvahal o konumda bana göre

Vazquez hıyarı da faul yapmaya gelmiş 50. faulu oldu.

şaka degil reale kesinlikle yakısmıyor marcelo gibi bir adama göre asla üstdüzey degil ispanyol olmasından yırtıyor muhtemelen defalarcada izledim

hatta bana göre ramosun sag bek performansı bile bu adamdan iyi ,önceden realde raul albiol arbeloa gibi çöpler vardı yani reale göre çöp

simdide carvahal o konumda bana göre
Inanamıyorum. Neyse bu konuda tartışmayı mantıklı bulmuyorum maçı izleyelim.

Kaliteli bek dünya genelinde nadir bulunuyor. Madrid gibi zirveye oynayan diğer takımlar da ellerindekini kaptırmak istemiyor. O nedenle biraz kalburüstü bekler için bile astronomik rakamlar isteniyor. Mesela daha geçenlerde City, Walker için 55m verdi. Walker kötü anlamında söylemiyorum, dünya genelinde mevkisinin yıldızlarından biri ama 55 de eder mi şimdi? Ayrıca Carvajal de iyi oyuncu.

simdi tonla para verdikleri sag bekler cafu yu canlı gözle izleselerdi yada maicon u heralde biz bek filan degiliz derlerdi ki degiller

walker ne yaptı ki 55 ediyor tamamen epl liginin yerli oyuncularının yüksk fiyatlarından dolayı o ucuk fiyata gitti

Geri
Üst Alt