- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.287
- 5.093
Manu çok iyi izlenim verdi ilk 8 dakikada çok baskılı ve tempolular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şakadır umarımcarvahal gibi hicbir özelligi olmayan bir çöp realin sag beki bunlarda da ırkçılık fazla
dünyanın faal en iyi sağbeki adam ne ırkcılığıcarvahal gibi hicbir özelligi olmayan bir çöp realin sag beki bunlarda da ırkçılık fazla
carvahal gibi hicbir özelligi olmayan bir çöp realin sag beki bunlarda da ırkçılık fazla
Ve çok yönlü bir oyuncu. Defansın her yerinde oynayabilir.Mensah çok iyi.
Şakadır umarım![]()
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Inanamıyorum. Neyse bu konuda tartışmayı mantıklı bulmuyorum maçı izleyelim.şaka degil reale kesinlikle yakısmıyor marcelo gibi bir adama göre asla üstdüzey degil ispanyol olmasından yırtıyor muhtemelen defalarcada izledim
hatta bana göre ramosun sag bek performansı bile bu adamdan iyi ,önceden realde raul albiol arbeloa gibi çöpler vardı yani reale göre çöp
simdide carvahal o konumda bana göre
Kaliteli bek dünya genelinde nadir bulunuyor. Madrid gibi zirveye oynayan diğer takımlar da ellerindekini kaptırmak istemiyor. O nedenle biraz kalburüstü bekler için bile astronomik rakamlar isteniyor. Mesela daha geçenlerde City, Walker için 55m verdi. Walker kötü anlamında söylemiyorum, dünya genelinde mevkisinin yıldızlarından biri ama 55 de eder mi şimdi? Ayrıca Carvajal de iyi oyuncu.
Ronaldo bu senede hos eder mi barca yi ne dersin?Real top oynamaktan ziyade estetik hareketler yapmaya gelmiş gibi United daha disiplinli ve klasik kadrolarına göre daha eksikler.