2018/19 Şampiyonlar Ligi'ne Doğrudan Katılacak Takımlar Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL de ilerlemek çok zor.

5 yıl önce bile daha kolaydı. Şu an maksimum 2. Tur görürüz.

3. Olup Avrupa Ligi’nde ilerlemek ve hatta şampiyon olmak mümkün biraz şans ile.

Marsilya’yı gördük kötü takım bizim elimizde ki kadro bile daha iyi. Adamlar final oynadı.

Bence 2. UEFA kupası zamanı geldi. Ben 2-3 sene içinde bir Türk takımının alacağını düşünüyorum ve o biz olmalıyız Terim de varken.

Marsilya nın kadrosu nasıl bizden kötü ya Alpay saçmalıyorsun.

Adamlarda Payet var sende Belhanda. Adamların üç forveti var bizim sadece bir. Bizde tek orta saha Fernando var gerisi yama bunlarda ise Gustavo, Sanson, Anguissa vs.

İlk 11 olarak bariz daha iyi olduğumuz tek mevkiler kale ve sağ bek ve defansif orta saha( Fernando vs Gustavo tartışmaya açık). Diğer türlü Marsilya daha ağır basıyor kadro olarak. Mesela bizde forvette tek adam Gomis var onlarda üç forvet var.

sent via GSC

Marsilya nın kadrosu nasıl bizden kötü ya Alpay saçmalıyorsun.

Adamlarda Payet var sende Belhanda. Adamların üç forveti var bizim sadece bir. Bizde tek orta saha Fernando var gerisi yama bunlarda ise Gustavo, Sanson, Anguissa vs.

İlk 11 olarak bariz daha iyi olduğumuz tek mevkiler kale ve sağ bek ve defansif orta saha( Fernando vs Gustavo tartışmaya açık). Diğer türlü Marsilya daha ağır basıyor kadro olarak. Mesela bizde forvette tek adam Gomis var onlarda üç forvet var.

sent via GSC

Kadro olarak bence de bizden iyiler ama neticede kume dusmekten son anda kurtulan Konya 2 dk. sabretse Marsilya gruptan cikamiyordu.Boyle bir takim final oynuyorsa biz niye oynamayalim demekten kendimi alamiyorum.

Juventus
Shakhtar Donetsk
Olympique Lyonnais
Galatasaray

Bu üçlü ile karşılaşmak güzel olurdu
Öyle çok güzsüz bir grup istemem açıkçası Şampiyonlar liginde oynuyoruz Lokomativ-Viktoria Plzeň ile filan oynamak sıkıcı olur

Kadro olarak bence de bizden iyiler ama neticede kume dusmekten son anda kurtulan Konya 2 dk. sabretse Marsilya gruptan cikamiyordu.Boyle bir takim final oynuyorsa biz niye oynamayalim demekten kendimi alamiyorum.
Ben de aynısını düşünüyorum zaten aksini söylemem yani ama yukarıda da dediğim gibi Marsilya kadrosu bizimkinden kötü değil kesinlikle.

sent via GSC

DeM1AxqW4AAV5ja.jpg

Banko 1 ingiliz gelicek hangisini tercih edersiniz

City
Tottenham
Liverpool
M.united

3 ispanyol takımında 1.torbada olması güzel olmuş ordan sektik mi güzel bir grup olur.

ben ücüncü olup uefayi kazanmaktan yanayim
slde devam gidebilmek pek umrumda degil acikcasi

O zaman grubumuzu belirleyelim

Lokomotif Moskov
M.united
Ajax
GALATASARAY

Bir Alaman Hollandali veya Isvicreli takim ciksa da maca gitsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt