2018-2019 Sezonu Kombine Yenileme Fiyatları Belli Oldu

Bizde herşey transfere ve kuraya bakar diyelim Real psg geldi kombineler direk patlama yapar vizyonumuz mücadele bizim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kemik bir taraftar kitlesi oluşturulması taraftarıyım, takım kötü de olsa min 30 bin olmalı Dortmund gibi.

Çıkacak takımla işim yok şahsen, transfer konusunda da Drogba seviyesi gelmediği sürece çok heyecanlanmam.

Keita kadar heyecanlandıran adam izlemedim mesela o sene maç da kaçırmadım 3. olduk.

Ben kemik bir taraftar kitlesi oluşturulması taraftarıyım, takım kötü de olsa min 30 bin olmalı Dortmund gibi.

Çıkacak takımla işim yok şahsen, transfer konusunda da Drogba seviyesi gelmediği sürece çok heyecanlanmam.

Keita kadar heyecanlandıran adam izlemedim mesela o sene maç da kaçırmadım 3. olduk.

Zaten sen ben Alpay transferler yapılmadan takım yokları oynarken almadık mı kombineleri ;)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kızacaksınız ama fiyatlar normal.

3-4 şampiyonlarr ligi maçı başlı başına yarısı eder.

Passolig kaldırılırsa yada ben direncimi kırarsam, bu sezon bir kombine çakacağım ben de...

Bu sene pahalı değil fiyatlar geçen sene çok ucuzmuş.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrardan bi düzenleme yapılır belki ücretlerde

Hayatında kombine almamış kişilerin bu konuda ahkam kesmesini doğru bulmadığımı bir kere daha belirteyim.

2-3 maça gelmekle tüm maçlara gelmek arasında fark var. Hele de bizimkisi gibi çileli bir stat için.

Yorum yapılmasına lafım yok da boş atılması komik.
Admirim kombine alırsan,gidemeyeceğin maçlara talibim.Konu ile ilgili ön sözleşme imzalayabiliriz.

15 mac uzeri gidenlere sanirim 5% indirim tanimlamislar . Baska bir seye yorumlayamadim cikan fiyattaki 5% indirimi

Bu arada kendini begenmislik yapacagim yegane konu katilimciliktir .. ben hic kombine almasam da her mac locada izlerim cunku tonla tanidigim var ve koltuklar hep bos . Senede 2 mac dolarsa dolar

Fakat kendi biletin olmasi lazim bu meseleyi seviyorsan

Aldiginda da gideceksin , belki 7 mac limiti biraz bunu saglar , ama genel olarak limit konmasina karsiyim , engel olacaktir doluluga

Not : detayli bilgi kismini guncellemisler , hatta mail adreslerine soru olarak attigim 2 konuyu da eklemisler , simdi burada gorunce baktim 7 transfer limiti konmus , gecen sene katilim 15 mac uzeri olanlara da 5% ek indirim tanimlanmis

Bunlar yolunacak kaz arıyor. Yok sarı cumaymış, yok gri hafta sonuymuş başka bir halt bildikler yok. Bende yaparım böyle başkanlığı.
Bu kombine fiyatları tam bir fiyasko.

Seyirciden para kazanmasinda ne var kulubun ? Cok anlamsiz buldum bu yorumu

Bu tip kampanyalar ile gelir elde etme yontemi dunyanin her yerinde mevcut

Clipboard02.webp

Genel Satış Kombine Fiyatları:
1.Kategori 5.000,00 TL
2.Kategori 4.500,00 TL
3.Kategori 3.500,00 TL
4.Kategori 3.200,00 TL
5.Kategori 3.000,00 TL
6.Kategori 2.750,00 TL
7.Kategori 1.450,00 TL
8.Kategori 1.350,00 TL

1. - 2. - 4. - 5. - 6. - 7. ve 8. Kategoriye ait kombine koltuklar tükenmiştir.

** Taksitli satışlarda kombine fiyatlarının üstüne %6 vade farkı eklenecektir.

Kiyaslama acisindan koyuyorum . Ustelik sampiyonlar ligi yok , avrupa ligi icin 3 eleme var ve takim ligi 4 uncu bitirmis durumda

Geri
Üst Alt