2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sinan Bilgin baya saçmalıyor Arjantin son dönemde almanyaya üstünlük kurmuş hazırlık maçları dahil almanyaya üstünlükleri varmış hmmm son 3 dünya kupasına bakalım;

2006: Almanya Arjantin'i eledi...

2010: Almanya Arjantin'i eledi...

2014: Almanya Arjantin'i eledi...

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Yahu Almanya, 1990'da Maradonalı Arjantini bile finalde elemiş sen ne anlatıyorsun yahu :) HÜRMETLER SİNAN KENDİ KENDİNİ İMHA ETTİĞİN İÇİN İNGİLTERE-BREZİLYA-HOLLANDA-ARJANTİN DİYEREK...İtalya dışında Almanları turnuvalarda madara eden bir ekol yoktur...
koca forumda birtane kongre uyemız var onuda bu tip meselelerle mesgul etme reys

Löw : O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz, ölüm kalım maçına ! Tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. Siz böyle mi geldiniz bu yerlere? Ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. Oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan budur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ender gelişen isvec atakları

Isvec iyi direniyor ama futbolu da cok keyifsiz yahu . Almanlarin devam etmesi biraz daha iyi olur

vonen yapma onu orada be brader ya

löwde de ne sac var be brader teke gibi

Isvec cop resmen ben bu kadar kotu olduklari bir DK hatirlamiyorum

Hos toplamda 3.5 DK hatirliyorum ama olsun :D

Beni mesgul edebilir sorun etmem , millete palavra atma frekansi cok artti son zamanda , biraz dokunayim dedim

Iki uc websitesi ile gomersiniz merak etmeyin , gozunuzde de buyutmeyin
Konuyu ne güzel çeviriyorsun sen demedin mi Arjantin-Hollanda-Brezilya-İngiltere ve Arjantin, Almanya'ya üstünlük kurmuş diye :) Ben de sana örnekler verdim insan önce bir son dünya kupasında kim kimi elemiş bari onu hatırlar da yazar...Hadi diğerleri neyse de İngiltere ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt