GSCimbom
2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1
Aslan Karadağ

2018 DK F Grubu M:2 | Almanya 2-1 İsveç | MS | 23 Haziran | TRT 1 Sayfa 17

Aslan Karadağ ·

Cevap
709
Okunma
26,3K
Sayfa
17/36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sinan Bilgin baya saçmalıyor Arjantin son dönemde almanyaya üstünlük kurmuş hazırlık maçları dahil almanyaya üstünlükleri varmış hmmm son 3 dünya kupasına bakalım;

2006: Almanya Arjantin'i eledi...

2010: Almanya Arjantin'i eledi...

2014: Almanya Arjantin'i eledi...

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Yahu Almanya, 1990'da Maradonalı Arjantini bile finalde elemiş sen ne anlatıyorsun yahu :) HÜRMETLER SİNAN KENDİ KENDİNİ İMHA ETTİĞİN İÇİN İNGİLTERE-BREZİLYA-HOLLANDA-ARJANTİN DİYEREK...İtalya dışında Almanları turnuvalarda madara eden bir ekol yoktur...
koca forumda birtane kongre uyemız var onuda bu tip meselelerle mesgul etme reys

Löw : O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. Nedir bu haliniz? Maça çıkıyoruz, ölüm kalım maçına ! Tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız. Siz böyle mi geldiniz bu yerlere? Ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. İnşallah beni yanıltırsınız. Oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan budur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni mesgul edebilir sorun etmem , millete palavra atma frekansi cok artti son zamanda , biraz dokunayim dedim

Iki uc websitesi ile gomersiniz merak etmeyin , gozunuzde de buyutmeyin
Konuyu ne güzel çeviriyorsun sen demedin mi Arjantin-Hollanda-Brezilya-İngiltere ve Arjantin, Almanya'ya üstünlük kurmuş diye :) Ben de sana örnekler verdim insan önce bir son dünya kupasında kim kimi elemiş bari onu hatırlar da yazar...Hadi diğerleri neyse de İngiltere ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt