2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı

ca664a54f4a80bcb709539afeb4307f7.png

Manyak topçu Fransa'yı ipe düzüyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Lüksemburg da bir oyuncu var Gomis'e benziyor saç tipi filan. Süper topçu. Telstarda oynuyormuş. Kanteyi Pogbayı Koscielnyi madara etti.

Adamın içinden Caniggia çıktı

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol kanat oynuyor hemde. 1m filan versek alırız bence.

Donk ile takas edelim Hollanda Ligi'nde oynuyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Fransa şike yaptı galiba. Yada ağır mala bağladılar bugün.

Lüksemburg kadar adam olsanız yeter şeref yoksunları sizi. Adamların profesyonel futbolcusu neredeyse yokken Fransa'dan gol yemediler.

HTC 10

Lüksemburg nasıl sevindi yav öyle rezillik :D

Lüksemburg kadar adam olsanız yeter şeref yoksunları sizi. Adamların profesyonel futbolcusu neredeyse yokken Fransa'dan gol yemediler.

HTC 10
Gol yemediler değil Fransa atamadı resmen. Kaçırdıkları posisyonlarının haddi hesabı yok. Mucize mi laubalilik mi bilemedim artık.

Olum bu luxemburg daki bizim gomis saçlı eleman nasıl bişi yahu öle :) 15 20 dk oynadı zaten ondada taşak geçti fransızlarla resmen. Gerson rodriges mi ne adı. Patlamadan almamız lazım :)

Fifa'da momentum yiyince ben

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gerson Rodriguez 22 yaşında ve Luxemburg gibi takımda yedekte. Var bir şey ama dikkat edici tarafı adam 20 dk oynadı pili bitmeye başladı yavaş yavaş.

Fransa ne yapmis öyle yav.

Hollanda'nin hala ciddi bir sansi var, son hafta evinde Isvec ile oynuyor. Ilk mac 1-1 bitmisti, o macta Hollanda kazandi mi ikili averaji aliyor.

Geri
Üst Alt