2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı

Hollanda da ilk 2 sansini kacirdi , 6 ya da 7 fark atmasi lazim isvec e son mac

olanaksiz

Yunanistan yine ne yaptı,etti Play-Off'a attı kendini. EURO2016 hariç bir şekilde turnuvaya gidiyorlar. Bırakalım Almanya,İspanya,İtalya,Fransa gibi olmayı da Yunanistan gibi olalım bari.

Stadları bizden iyi mi? Hayır. Maddi sorunları biliniyor zaten. Ligleri çökmüş durumda. Geçen sene Osmanlıspor bile en kaliteli takımları Olympiakos'u baya baya zorladı.

Oyuncu desen aman aman oyuncuları yok, hiç bir zaman olmadı zaten. Teknik Direktörleri Eskişehir'in kovduğu Skibbe. Bir allahın kulu da sormuyor ya.. Bu Yunanistan kadar bile olamıyoruz, bu paralar nereye gidiyor diye.

Abartısız söylüyorum, dünyada bizim kadar para harcayıp bizim kadar kötü olan ülke yok.

Yunanistan yine ne yaptı,etti Play-Off'a attı kendini. EURO2016 hariç bir şekilde turnuvaya gidiyorlar. Bırakalım Almanya,İspanya,İtalya,Fransa gibi olmayı da Yunanistan gibi olalım bari.

Stadları bizden iyi mi? Hayır. Maddi sorunları biliniyor zaten. Ligleri çökmüş durumda. Geçen sene Osmanlıspor bile en kaliteli takımları Olympiakos'u baya baya zorladı.

Oyuncu desen aman aman oyuncuları yok, hiç bir zaman olmadı zaten. Teknik Direktörleri Eskişehir'in kovduğu Skibbe. Bir allahın kulu da sormuyor ya.. Bu Yunanistan kadar bile olamıyoruz, bu paralar nereye gidiyor diye.

Abartısız söylüyorum, dünyada bizim kadar para harcayıp bizim kadar kötü olan ülke yok.

+ kuzey İrlanda
+Sırbistan
+Karadağ bile bizden çok puan toplamış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

+ kuzey İrlanda
+Sırbistan
+Karadağ bile bizden çok puan toplamış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ya hadi onlar bizden uzak. Dibimizdeki ülke ya. Sürekli çekiştiğimiz, her şeylerini bildiğimiz Yunanistan bu ya. Adamlar Avrupa Şampiyonu oldu, belli istikrarı yakaladı.

Kadrosunda 3-4 isim dışında hiç biri bizim Milli Takımda 18'e giremez. Alanya'da oynayan sol bek 11 başlıyor mesela.

Adamlardan eksiğimiz yok, çok daha fazlamız var. Sorun teknik adam olsa Skibbe gibi burada teneke bağlayıp yollanan kişi hocaları.

Aşağı yukarı 13-14 senedir futblu takip ediyorum. Her kötü sonuçtan sonra "altyapı yok" zırvası dönüyor. En ufak gelişme de yok üstelik. Bana göre oyuncu kalitemiz çok da kötü değil.

Yunanistan evet bir şekilde her zaman başarıyor bunu ama daha ilginci adamlar sadece gruplarda Güney Kıbrıs, Estonya ve Cebelitarık’ı yenerek play off’a kaldılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonya 10 macta 25 puan aldi. Yani herhalde dunya uzerinde polonya ekolu diye bir kavram da pek yoktur , asiri oyunculari da yok sayica ama 25 puan alabiliyorlar

Danimarka da ayni grupta 2 inci oldu ve play off a kaldi

Iskocyanin slovenyaya takilmasi ile , slovakya da ikinci oldu (play off icin kimin saf disi kalacagi henuz netlesmedigi icin play off a kaldi yazamiyorum)

eger galler irlanda macinda biri kazanirsa slovakya en kotu ikinci olacak gibi ,ama o mac berabere biterse galler averajla slovakyanin altina dusuyor

bu arada hirvatistan da normalde kendisine grup ikinciligi icin beraberlik yetiyor olsa da eger ukrayna ile berabere kalirsa sanirim yunanistanin alacagi skora gore (ki cebelitarik i yenecektir yunanistan) en kotu ikinci olabilir

gallerin grup sonuncusu moldovadan aldigi puan ve goller silinince attigi 7 yedigi 5 oluyor , hirvatlarin da kosovadan aldiklari silinince 6 ya 4 oluyor attigi yedigi

Bu durumda eger galler irlanda ve ukrayna kosova maclari berabere biterse kac kac berabere bittigi dahi onem kazanacak

bahsettigim iki macta da kazananlar kurtarir , bu kez slovakya elenir .

yalniz cok ilginc , grup ici averajda hirvatlara ukraynada beraberlik yetiyor , ama o beraberlik tum gruplar icinde en kotu ikincilige de sebep olabilir

Lewandowski yine bir rekor kırmış Dünya kupası elemelerinde 16 gol atarak. Daha önce kimse yapamamış bunu.

sent via GSC

Azeri kardeşlerimiz yedi 9.dakika da.

Goretzka topukla çok güzel gol attı.

sent via GSC

almancı Goretzkaya bak sen dk 9

Bir cok takim turnuva disi kalacak. Muhtemelen bizdekine benzer elestiriler onlarda da olacak , avusturya ,norvec ,cekya ,hollanda ,play off tan elenecekler filan derken turkiye ile ayni durumda 10 a yakin ulke rusyaya gidemeyecek

bizim rezaletimizi ortmez ama 5 inci kategori takimi grup lideri olurken turkiye coktan elenmis , hirvatistan gibi takim ikinci olur muyum , olabilsem bile en kotu ikinci olmam insallah durumlarinda ise siralamalarda sikinti var demektir

izlanda nasil 5 inci kategori takimi olur

azarb beklediğimden iyi sonuçta germanlar var karşıda

Pes yani şu konuda bile kafa açıyorsun.

sent via GSC

Azerbaycan iyi zorluyor Almanya yı.

sent via GSC

Goooool Azerbaycan 1:1 yaptı

sent via GSC

Sheydaev maymun etti Alman savunmasını.

Süle den sonra şimdi Mustafi de sakatlandı. Ilk yarıda 2 defa stoper değişikliği yapıldı böylece.

Bizim Gladbachlı Ginter giriyor :hat:

sent via GSC

Son düzenleme:
Uzuluyorum abi cidden.
Enes,Abdulkadir,Yusuf,Cengizin yerine koyuyorum kendimi
Sahada yerlerine oynayan ADAMLARI gorunce yasama hevesim kalmazdi herhalde.
Enesin yerinde olsam milli takimi birakirim mesela.
Yada Omer Toprak.
Toprakin ne sucu var lan.
Ne yapti bu adamda yerine biyikli herifin teki oynuyor.
Biri ispanyada tutunamadi.
Digeri Bvbye transfer oluyor.
Uzucu cidden.

Geri
Üst Alt