2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı

keşke seri başı sistemi olmasaydı da playoffda İtalya Hırvatistan olsaydı

DLuY9ViX0AE26aR.jpg

slovakya en kotu 2 inci olarak elendi

su anda mantiken tek beklenen mac portekiz isvicre maci

cunku matematiksel garanti olmasa da isvec ile yunanistan da 2 inciligi garantilediler sayilir

isvec hollandadan 7 fark yemezse , yunanistan da kendi sahasinda cebelitarika puan kaybetmezse 2 inci olacak ve play off lara kalacaklar

Bugun her sey belli olacak . Gecenin bir cok kritik maci var diger konferederasyonlarda ama UEFA grubundaki en kritik mac portekiz isvicre maci

portekiz kazanirsa isvicre 10 macta 9 galibiyet ile play off yolunu tutarken , 10 macta 9 galibiyet alan portekiz averajla grup lideri olacak . Tabi ki portekizin maci kazanmasi ,isvicrenin de play off ta elenmesi hepimizin temennisi

yunanistan buyuk bir surpriz olmazsa , hatta mucize , cebelitarik i yenecek ,yenemez ise bosna ikinci olabilir ancak bosna sadece ikinci olur , play off a katilamaz. (slovakya icin son sans bu ama mucizenin de otesinde bir olasilik)

hollandanin da isvec i 7 farkli yenmesi mumkun gorunmuyor

Bir de son olarak

macaristan faroe adalarini en az 4 fark ile yenerse turkiyeyi gecerek B ligine cikacak , aksi durumda C de kalacak

isvec hollanda macini kazanan A grubuna cikarken avusturya B ye dusecek , isvec hollanda maci berabere biterse Avusturya A grubunda kalacak, isvec ve hollanda da B de tamamlayacak

Sinan dün yorgunluktan maclari sonuna kadar takip edemedim, dün aksam kim veda etti?

Hiç bir önemi yok bizim için. Sonu öyle ya da böyle hep hüzün hep hüsran.

sent via GSC

Sinan'ın bu Milli takım süreçlerinde yaşadığı heyecana hayranım.

Bu avrupa sampiyonasinin tum gecmisteki turnuvalardan bir farki var , birden cok ulkede yapilan sampiyona olmustu ama 13 farkli ulkede duzenlenen ilk ve belki tek sampiyona olacak , bunun havasi bir baska olur

Sinan dün yorgunluktan maclari sonuna kadar takip edemedim, dün aksam kim veda etti?

galler kendi sahasinda kaybetti ve elendi , slovakya en kotu 2 inci oldu , irlanda play off lara kaldi (yani yunanistan cebelitariki yenemez ve bosna kazanip 2 inci olursa ,imkansiz gibi bir sey, o zaman bosna en kotu 2 inci olacak ve slovakya play off a kalacak ama imkansiz dedigim gibi)

hirvatlar , ukraynayi deplasmanda yendi ve play off a kaldilar , berabere bitse hem ukrayna hem hirvatistan eleniyordu .

bu aksamki maclardan sonra play off seri baslari belli olacak , maclar kasim ayi basinda .. bu surecte milli ara var ulkemizde de , hazirlik maci alinabilirmis diye duydum

Durumu belirsiz yunanistan ve isvec 99% 2 inci olacaklar , bir tek portekiz isvicre maci ortada , portekiz kazanirsa portekiz lider , aksi durumda isvicre lider

Bu gece Avrupa ve G.Amerika'da gruplar resmen bitiyor.

Bu gece işi olmayan uyumasın. Önce 21.45'te Portekiz-İsviçre maçında Portekiz'in mutlak kazanması gereken maça çıkacak, ardından gece 2.30'da dananın kuyruğu kopacak. Brezilya dışında henüz Güney Amerika'da garantileyen yok. Arjantin 48 yıl sonra katılamama riskiyle baş başa. Peru-Kolombiya maçı da kritik. Uruguay en rahat takım gözüküyor. Son sıradaki Bolivya ile evinde berabere kalsa da garantiliyor.

Özellikle Ekvator-Arjantin maçını çok merak ediyorum. Messi için son dünya kupası olabilir. Bakalım sihrini gösterecek mi?

Arjantin illa ki katilsin soylemlerine istirak edemiyorum , hak etmediyse katilmasin

turkiye de bir renk ona bakilirsa ama haketmedi ve orada olamayacak , bu suni arjantin destegi nedir tum dunyada yani

Bu gece Avrupa ve G.Amerika'da gruplar resmen bitiyor.

Bu gece işi olmayan uyumasın. Önce 21.45'te Portekiz-İsviçre maçında Portekiz'in mutlak kazanması gereken maça çıkacak, ardından gece 2.30'da dananın kuyruğu kopacak. Brezilya dışında henüz Güney Amerika'da garantileyen yok. Arjantin 48 yıl sonra katılamama riskiyle baş başa. Peru-Kolombiya maçı da kritik. Uruguay en rahat takım gözüküyor. Son sıradaki Bolivya ile evinde berabere kalsa da garantiliyor.

Özellikle Ekvator-Arjantin maçını çok merak ediyorum. Messi için son dünya kupası olabilir. Bakalım sihrini gösterecek mi?

Uruguay, Paraguay ve Arjantin kesin kazanir bence.

Brezilya-Sili ve Peru-Kolombiya maclarinda hersey olabilir ama Brezilya'nin maci pek ciddiye alacagini sanmiyorum.

Faroe adalari kazanirsa , berabere biterse ya da macarlar maksimum 3 fark kazanirsa B grubunda kalmaya devam edecegiz ama keske macarlar fark atsa ve ust gruba gecse , bizim icin cok daha avantajli

2-0 olmasına rağmen Hollanda canla başla nasıl mücadele ediyor bir umut. Bizimkiler olsa maç zaten gelmiş 70. dakikaya bu saatten sonra bir şey olmaz der maçı bırakır

Geri
Üst Alt