2018 Dünya Kupası Elemeleri Maç Takip Başlığı

Sürprizler olmaz ise İtalya, Hırvatistan, İsveç ve İsviçre dünya kupası biletini kaparlar. Bir tek belki Danimarka sürpriz yapabilir, tabi gidip İtalya ile eşleşmezler ise.

Son düzenleme:
Yunanistan ya turnuvaya katiliyor yada play off oynuyor,yunanistan kadar olamadik yillardir

Hollanda 2-0 kazandı ve elendi. Robben Milli takımı bırakır artık.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

galiba yanlis bakmadi isem

isvicre , italya , hirvatistan ve isvec seri baslari

irlanda , kuzey irlanda , danimarka ve yunanistan ise seri basi degil

Seri başı olmayan takımlardan bir tek Danimarka belki sürpriz yapabilir ama tabi İsveç veya İsviçre gelirse. Danimarka dışında seri başı olmayanlar zayıf takımlar.

Son düzenleme:
macaristan kazandi ama gol farki ile 25 incilikte kaldi , turkiye B grubunda

3 takimli 4 gruptan birinde olacagiz ve toplam 4 mac yapacagiz

İtalya ve Hırvatistan turu geçer. Diğer iki ülke hepsi olabilir.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

jmen0h.jpg

İtalya ve Playoff, vay be, Futbolu takip ettiğim dönemde hiç hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Kolombiya ile oynanacak olan Dünya Kupası elemeleri son maçı nedeniyle Peru'da tüm kamu çalışanlarına saat 4'te işten çıkma izni verildi.

Adamlıkta bugün

Sneijder var daha bilmiyorum kendine pek bakmıyor bu aralar ama kolay kolay pes eden bir yapıya sahip değil
Sneijder'den artik birsey olmaz bence. Hollanda'nin kadrosu eski gücünde degil. Adam akilli bir forvetleri dahi yok. Hepsi kazma, Janssen biraz idare eder o da Fener'e kadar düsmüs vaziyette.

Zoet
Karsdorp Vrij Indi Blind
Wijnaldum Strootman Klassen
Depay Promes Babel

Sneijder'den artik birsey olmaz bence. Hollanda'nin kadrosu eski gücünde degil. Adam akilli bir forvetleri dahi yok. Hepsi kazma, Janssen biraz idare eder o da Fener'e kadar düsmüs vaziyette.

Zoet
Karsdorp Vrij Indi Blind
Wijnaldum Strootman Klassen
Depay Promes Babel
Janssen son iki maçta çok rezil bir performans sergiledi bu arada. Forumda konusu açılmadı ama İngiltere liginde gelmiş geçmiş en kötü 20 transfer arasında.

Hollanda'nın en büyük sorunu insanlar çocuk yapmak yerine artık kedi köpek besliyor bir sürü yabancı uyruklu çocuk var onlarda federasyonun politikası yüzünden pek seçilmiyor. Artık bu değişir bence Fransa'da bunu sorun yapmıyorlar mesela.

Geri
Üst Alt