2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: Almanya

Balonun balonu

Reus'tan daha fazla gündem olmasını anlamak zordu başlarda.

Sadece 2014 de finalde gol atti diye bu kadar ivme kazandi zaten Götze . Yoksa bence de Reus son yillarin en yetenekli futbolcusu.

Sakatliklar olmasa Almanyanin da acik ara en iyi oyuncusu olurdu.

O eski almanya tadını vermiyor artık. Bu sezon Fransa ve Brezilya sağlam geliyor. Düşük bir ihtimal veriyorum kupayı almalarına

Mesutla İlkaya karşı ırkçı eylemler yapılıyor, daha iyi oyuncuları var sanar gören de.

O eski almanya tadını vermiyor artık. Bu sezon Fransa ve Brezilya sağlam geliyor. Düşük bir ihtimal veriyorum kupayı almalarına
Yav He He

Almanya bir turnuva takımıdır.
Turnuvada ellerine verip; çakma Brezilyalılar yine ağlar.

Son düzenleme:
Mesut, Meksika maçını kaçıracakmış Bild'e göre.

En az İlkay ve Mesut kadar yetenekli dünya kadar genç futbolcu var memlekette. Ama sadece yetenek ile olmuyor işte o yeteneği güzelce işleyip gençleri bi seviye yukarı taşıyamıyoruz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesutla İlkaya karşı ırkçı eylemler yapılıyor, daha iyi oyuncuları var sanar gören de.

Irkçılıkla ilgisi yok. Bu ikisi bizim cumhurbaşkanıyla görüştü. RTE’nin de Almanlarla ilgili pek olumlu açıklamaları yok senin de bildiğin üzere. Bizde Alman asıllı oyuncular olsa ve Merkel, Türklere ‘faşit Türkler, katiller!’ diye açıklama yapsa ve bizdeki Alman asıllı oyuncular seçim öncesi gidip Merkel’le fotoğraf çekinse ne hissederdin? Zaten adamlar RTE’yi Hitler gibi görüyor, akıllarına geçmişleri geldiği için ekstra antipati de yapmış olabilir. Irkçılık olsa bundan önce de ıslıklarlardı. Nedense tüm yuhalamalar o görüşmeden sonra oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli Takıma aldığımız bir Suriyeli olsa ve gidip Esad ile görüşse bir çok kişinin tepkisini çeker net . Tayyip Almanya'ya sallayan düşman olarak net hedef gösteren ve Türkleri sokağa salıp Almanya'da gösteri yaparım haa beni kızdırmayın diyen biridir ( aklınca ) . Bence isteyen istediğiyle görüşsün orada sıkıntı yok lakin isteyen de istediğine tepki gösterir bu da çok normaldir . Buna ırkçılık demek çok yanlış zira Mesut ve İlkay kökeninden dolayı tepki görmüyor Tayyip ile görüşüp destek vermesinden dolayı tepki görüyor .

Irkçılıkla ilgisi yok. Bu ikisi bizim cumhurbaşkanıyla görüştü. RTE’nin de Almanlarla ilgili pek olumlu açıklamaları yok senin de bildiğin üzere. Bizde Alman asıllı oyuncular olsa ve Merkel, Türklere ‘faşit Türkler, katiller!’ diye açıklama yapsa ve bizdeki Alman asıllı oyuncular seçim öncesi gidip Merkel’le fotoğraf çekinse ne hissederdin? Zaten adamlar RTE’yi Hitler gibi görüyor, akıllarına geçmişleri geldiği için ekstra antipati de yapmış olabilir. Irkçılık olsa bundan önce de ıslıklarlardı. Nedense tüm yuhalamalar o görüşmeden sonra oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin yazdığın esnada ben de benzerini yazıyormuşum :) Tekrarlamış gibi oldu bilsem beğen atardım zira kafidir sözlerin bence :)

Arkadaşlar almanların favori olduğu tek dünya kupası 2014 dünya kupasıydı :) Ama adamlar 4 dünya kupası kazanıp bunların haricinde 4 tane de final kaybettiler...

Ayrıca final oynayamadıkları dünya kupalarında 5 defa da yarı final oynadılar...Bunların 4'ünde de 3. oldular :)

Şimdiye kadar zaten hepi topu 20 dünya kupası oynandı ki 2 tanesine birinci ve ikinci dünya savaşlarının mağluğları olarak yasaklandıkları için katılamadılar bunların dışında katılamadıkları bir dünya kupası olmadı ve 21.dünya kupasına da haftaya çıkacaklar...

Totalde de 4 tane çeyrek finalleri var bu demek oluyor ki sadece 1938'de gruplardan çıkamadılar :) Özetle dünya kupaları tarihinin totalde en istikrarlı ve başarılı takımı...

Avrupa Kupalarında da en başarılı ülkeler zira şimdiye kadar 15 avrupa kupası düzenlendi ki ilk 3üne yine katılmaları engellendi...Yani 12 turnuvaya katılıp 3 defa şampiyon olup, 3 defa da finalde elendiler...Ayrıca 3 kere de yarı final yaptılar...

Onun için bir turnuva takımı zaten normal şartlar da favori olmaz ama turlar ilerledikçe açılır...DEUTSCHLAND ÜBER ALLES...

NOT: İddiaya giren var mı? Almanya en kötü yine finalist...

Arkadaşlar almanların favori olduğu tek dünya kupası 2014 dünya kupasıydı :) Ama adamlar 4 dünya kupası kazanıp bunların haricinde 4 tane de final kaybettiler...

Ayrıca final oynayamadıkları dünya kupalarında 5 defa da yarı final oynadılar...Bunların 4'ünde de 3. oldular :)

Şimdiye kadar zaten hepi topu 20 dünya kupası oynandı ki 2 tanesine birinci ve ikinci dünya savaşlarının mağluğları olarak yasaklandıkları için katılamadılar bunların dışında katılamadıkları bir dünya kupası olmadı ve 21.dünya kupasına da haftaya çıkacaklar...

Totalde de 4 tane çeyrek finalleri var bu demek oluyor ki sadece 1938'de gruplardan çıkamadılar :) Özetle dünya kupaları tarihinin totalde en istikrarlı ve başarılı takımı...

Avrupa Kupalarında da en başarılı ülkeler zira şimdiye kadar 15 avrupa kupası düzenlendi ki ilk 3üne yine katılmaları engellendi...Yani 12 turnuvaya katılıp 3 defa şampiyon olup, 3 defa da finalde elendiler...Ayrıca 3 kere de yarı final yaptılar...

Onun için bir turnuva takımı zaten normal şartlar da favori olmaz ama turlar ilerledikçe açılır...DEUTSCHLAND ÜBER ALLES...

NOT: İddiaya giren var mı? Almanya en kötü yine finalist...

Daha önce eşleşmezlerse ( eşleşmeleri incelemedim ) Almanya - Fransa - Brezilya - Arjantin/Belçika yarı finale bu takımlar yükselse tadından yenmez .

Almanya'nın finalist olacağına katılıyorum. Benim aslında 1 nolu favorim İspanya olacaktı bu turnuvada ama sırf fikstürden dolayı yarı-finalde Almanya ile eşleşecekleri için şampiyon olamayacaklarını düşünüyorum. Ve ilerleme fikstürü nispeten daha rahat görünen Brezilya'yı şampiyonluk adayı görüyorum. Onlarda yarı-finalde Fransa ile oynayacak gibi ama döşap boşbeleşi yüzünden Brezilya o maçta favorim olacak. Finalde de tahminim Almanya'nın doymuşluk yaşayacağı ve Brezilya'nın 7-1'in intikamı için daha hırslı olacağı yönünde.

Geri
Üst Alt