2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Şu maçı kahve de izleyip sabaha kadar sövmek vardı ah ah nasıl kaçar bu fırsat hakemlerde cüneyt ve kör elemanlarıyken

Turk futbolu budur arkadaslar

Allahtan EPL var

Donk 6'da oynayip oyun kuruyor, top kaybedince eksi yakalaniyoruz.

Maicon cikip, Donk stoper'e, Fernando 6'a Belhanda 8'e Feghouli 10'a ve Sinan sag kanada

Belhanda, Maicon ve Fernando sahanin en kotuleri

Maicon yerine Onyekuru girmeli, Donk stoper'e gecmeli, yoksa kontra ataklarda Elia Maicon part 2 izleyecegiz

Muğdat'ı almasaydık şu anda 3-0 olurdu skor herhalde.

Dostlar burada hataya dusmemek gereken bir durum var . Ben stadyumda olup tekrarini gormedigim icin sari kirmizi yorumuna giremiyorum

Ama bu daha once de konusulmustu , hakem darbe aninin fotosunu cekmek zorunda , orada kosan savunma yavas bir oyuncu , garry hizli acar gider diye yorum yapilmaz . Oyuncunun karakteristigine gore pozisyon degerlendirilmez .

Kosan donk da olsa garry de olsa aynidir . Eger tam darbe esnasinda karsi kaleye mesafe , en yakin oyuncunun yakalama sansi , topun dogrultusu bariz gol sansini biraz olsun azaltiyorsa sari kart kafidir

Genel bilgi verdim pozisyonun tekrarini gormedim , sadece "garry yi kim yakalayabilir" diye 5-6 mesaj vardi o sebepten

Bu sene ilk defa takimi izliyorum. Hicbir eksikligimizi gideremedigimiz icin gecen seneki oyundan cok farkli birsey beklemiyordum. Sezon basi oldugu icin cogu oyuncu hazir da degil. Ne olursa olsun Galatasaray gibi bir takimin Akhisara kupa kaptirmasi yakismaz.

cüneyt denilen herif aynı pozisyon dünya kupasında olsa direk kırmızı vermişti.var'a bile bakmadan.

Gomis’in çıkması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

VAR ile birlikte bile Türkiye’de doğru karar verilemiyor. Bence bizde bir de VAR kararlarına itiraz makamı VARGITAY olmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk 6 num oynuyor fermando 8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt