2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

manset-fotografi-4.jpg

dışaaarı

Şampiyonlar liginde, Donk,serdar ve maiconlu savunma hattinin içinden geçerler.
Kargalarin, 8 gol yeme rekorunu bizi rencide ederek kirarlar.

Ayrıca mustafa yumlu ve dany'nin oynadığı savunma hattina gop pozisyonuna dahi giremeyen belhanda,Gomis ve feghuli bir an evvel postalanmali.
Belhanda ve feghuli çok lakayit oynuyor.
Gomis ise kafasında bizi bitirmiş.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Kimse iyi oynamıyor işte sorun orada, takım yatmış tüm yaz. Nagatomo olması gereken gibi oynuyor sadece
doğru kimse iyi oynamıyor feghoulide kötünün iyisi bikaç iş yaptı herkes ondan bahsediyo kimse döktürüyo demiyo zaten,nagatomo belli standartın altına düşmez gibi ama ikinci yarı garry ile soldan bol bol bindirmeleri lazım..

yan hakem bayragı teredüt yasadıgı pozısyonlarda kaldırmıyor pozısyonun bıtmesını beklıyor adam 5m ilerde bayrak kalkmıyor ozaman yan hakemler futboldan kalksın ne de olmasa var var bosuna yer işgal etmesınler boyle bır sacmalık mı olur

Amatörce hatalar yapıyoruz, Belhanda fernando Donk hepsi hata yapıyor ve dönüşü pozisyon oluyor, defansın göbeği açık alanda hiç güven vermiyor, Gomis boş kaleye ancak atar, Rodriguez birşey yapmazsa bi cacıkta olmaz bu takımdan. Fernando Donk ve Belhandanın göbeke bu kadar hata yapma sallamamızlık yapma hakkı yok derhal değişmeliler, Selçuk'a bile razıyım.

Kodumun yöneticileri biz hala inan edelim. Şampiyon kadroymuş da fatih hoca kampı yememişte Ulan adamın Sistemine ters topçular kadroda oyuncu da almazsanız inanı başka yerde edersiniz

Bizim ülkemizde bu eyyamcı hakemler olduğu sürece video hakem uygulamasının da bir seke derman olmayacağını görmüş olduk. Daha ilk maçtan eyyam yaptı şerefsiz oğlu şerefsiz. İlk pozisyonda net bir şekilde kırmızı vermesi gereken pozisyonu tekrar tekrar izledi yine sarı verdi şerefsiz oğlu şerefsiz!! Eyyamcı cücü işte ne beklenir ki. Bir numaralı Galatasaray düşmanı.

VAR'ın bü ülke için bir çözüm olmyacağını görmüş olduk. Zihniyetler sıkıntılı.

Ayrıca ben bu Maicon ile CL maçına çıkmam.

bu kadroyla ilk 3 macta cl biter.
stoper, orta saha, forvet dicem forvete varana kadar oyunu kurabilen oyuncuda gerekiyor.

Dostlar burada hataya dusmemek gereken bir durum var . Ben stadyumda olup tekrarini gormedigim icin sari kirmizi yorumuna giremiyorum

Ama bu daha once de konusulmustu , hakem darbe aninin fotosunu cekmek zorunda , orada kosan savunma yavas bir oyuncu , garry hizli acar gider diye yorum yapilmaz . Oyuncunun karakteristigine gore pozisyon degerlendirilmez .

Kosan donk da olsa garry de olsa aynidir . Eger tam darbe esnasinda karsi kaleye mesafe , en yakin oyuncunun yakalama sansi , topun dogrultusu bariz gol sansini biraz olsun azaltiyorsa sari kart kafidir

Genel bilgi verdim pozisyonun tekrarini gormedim , sadece "garry yi kim yakalayabilir" diye 5-6 mesaj vardi o sebepten

Arada mesafe vardı aynı hizada olsalardı dediğin doğru olurdu, dany ile bile mesafe vardı arkada ki adamın aynı hizada olmasını mı bekliyorsun.

Geri
Üst Alt