- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yabanci sinirindan dolayi amrabat ve brumanin yerine olcan ve yasinle oynamak zorunda kaldigimiz süper kupa disinda tüm finalleri aldik son zamanlarda @Uğur İz tüm maclari hatirliyorsundur kenk
Ünsal ve Ahmet Ulukırli renkdaslarin fotolarini bekliyor olacagiz o gun
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takimin en formda ismi DONK nerede?---------------------------------Ismail---------------------------------
Linnes------------Maicon-----------------Serdar------------------Nagatomo
-----------------------Fernando-------Celil--------------------------
Garry--------------------------Feghouli------------------------------Onyekuru
------------------------------Gomis-----------------------------------
Feghouli Out SINAN IN de yapabiliriz. Hoca Allah kitap askina, Oynat su gencleri artik 11 de. Diger Takimlar da slak diye oynatiyor. Süper Kupa maci önemsiz , bosver Selcuk leslerini
Edit hatta Gomisi cikar Mugdat ya da direk Sinani oynat
Takimin en formda ismi DONK nerede?
Maicon Donk gel oyna
Celilin oynamasini istiyorum. Yaninda'da Fernando.takımda ki tek orta sahayı stopere çekicen ha
Celilin oynamasini istiyorum. Yaninda'da Fernando.
Süper Kupa bana göre Hazirlik maci'dir. Kupa kazanmak bonus iste. Böyle maclar'da oynatmayacagiz da hangi maclarda oynasinlar? Elin gavuru sak diye 16 yasindaki bebeleri oynatiyorligte oynar bu maçta olmaz
Süper Kupa bana göre Hazirlik maci'dir. Kupa kazanmak bonus iste. Böyle maclar'da oynatmayacagiz da hangi maclarda oynasinlar? Elin gavuru sak diye 16 yasindaki bebeleri oynatiyor
keske fb veya bjk olsaydi
böyle boktan rakiplere karsi final maclari zerre sarmiyor
hazirlik maci gibi olur 4-5 tane sallariz
Kupa dedin mi başka alırız ellam da, zor günler yaklaşmakta.