2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Takım hiç hazır durmuyor 10 dakikalık görüntüye göre.

Alnitak Alnilam Mintaka

Serdar’a falan ne olmus böyle ya koşamıyor

Birincisi tribünler neden bu kadar boş? Akhisar tribünü diye mi? İkincisi biz neden bu kadar berbat bir takımız? Üçüncüsü transferler inşallah yapılır. Transfer döneminin son saati bile olsa inşallah yapılır. İlla bu hafta olsun demiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hoca mudahale yunusinho göreve

ub.msji

Az kalsın 1000 lirayı basıyordum bizim galibiyetimize. 13-14 sezonu başlangıcını görür gibiyim

ŞL’nin zorluk derecesinin farkında değil bizimkiler. Yine madara olacağız son 2 katılışımızda olduğu gibi

Yönetim tamamen fiyasko. Fatih hoca sayesinde prim kazandılar. Yaptiklari icraat yok. Ne oyuncu pazarlamayi biliyorlar ne almayi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur mu kardeşim, hazırlık maçlarına yorum yapılmaz. Ha bir de yönetim bizi uefdan kurtarmış, bu kadro ile gitsen ne olacak para dışında. Bu maçı kazanacağız onda sıkıntı yok ama geleceği görmemek salaklik

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan ne güzel 2 aydır kafamız rahattı. Bu mallar ordusu bizi delirtmeye anında başladı.

Bu maçı 8 1 kazanabiliriz sıkıntı yok ama yönetim görevini yerine getiriyor diye savunanlar tam geri zekalı. Hoca'nin işi zor , bu maç dediğim gibi 8 1 de kazanabiliriz ama sıkıntıyı görmeyen net troller zaten

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi görevmiş çok merak ediyorum. Yok şunu ödedi yok bunu ödedi diyorlar. Ulan heralde ödeyecek sanki kendi cebinden ödüyor. Kulübün parasıyla kulübün borçlarını ödüyor. Sivrizekalar bunu bi b.k sanıyor

uefa ile sözleşme yapmışız transfer yapın demek kolay ama kazın ayağı öyle değil. bu arada seleznov iti bizim maçlarda kıçını yırtıyor .

Geri
Üst Alt